NIEUW: VENCO CHOCO D’ROP

By Frieda dinsdag, maart 23, 2021 0 , , , , Permalink 0

Drop is natuurlijk door en door Nederlands, maar drop met een chocoladejasje is zelfs voor ons Nederlanders een verrassing. Al ruim 40 jaar lang vertaalt Venco haar passie voor drop naar een uitgebreid assortiment van de lekkerste dropjes. Venco gaat nu out of the box en introduceert een unieke smaaksensatie, Venco-drop in het hart en een dikke laag Belgische chocolade erop: Choco D’rop! Venco Choco D’rop is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende smaken, ultieme verwennerij in een verrassend chocoladejasje.

LEKKER NIEUWERWETS

VENCO CHOCO D’ROP

Venco begrijpt de hunkering naar drop. Met liefde en passie mengde Gerrit van Voornveld vanaf 1878 zoethout, Arabische gom, kruiden en suiker tot hij het beste recept voor zijn puur Hollandse drop had ontdekt. Nu, ruim 140 jaar later, vormt de oer-Hollandse Venco drop nog altijd de kern van de nieuwste innovatie, Choco D’rop.

VENCO CHOCO D’ROP

Het hart van drop wordt omhuld met een dikke laag kwaliteitschocolade (Rainforest Alliance gecertificeerd) en een smaakvolle topping voor extra variatie. Een verrassend, lekker nieuwerwetse smaakbeleving voor wie zin heeft in de echte verwennerij van chocolade en tegelijkertijd dol is op de smaak van drop. Een nieuwe smaakbeleving maar nog steeds lekker Nederlands van binnen.

Wie proeft is om! Het is een feest voor de smaakpupillen en verkrijgbaar in vijf smaken: Choco-D-rop-Melk

Choco D’rop MelkChoco-D-rop-Puur

Choco D’rop PuurChoco-D-rop-Wit-Salmiak

Choco D’rop Wit SalmiakChoco-D-rop-Melk-Anijs

Choco D’rop Melk AnijsChoco-D-rop-Puur-Zout

Choco D’rop Puur Zout

Met de stijlvolle verpakking geeft Choco D’rop een gouden randje aan elk verwen moment! Venco Choco D’rop is vanaf 8 februari verkrijgbaar bij de grote supermarktketens. Consumentenadviesprijs € 2,99 (pot 146 gram).

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *