Annemarie Börlind Made In The Black Forest

Vorig jaar zouden we met een aantal beauty bloggers afreizen naar het Zwarte Woud om daar het hoofdkantoor en Spa van Annemarie Börlind te bezoeken voor 2 dagen. Helaas is dit door Corona uiteindelijk niet doorgegaan en hopen we allemaal op een later moment richting Duitsland te kunnen gaan. Tijdens het bezoek zouden we de kleindochter van de oprichtster ontmoeten: Alicia Lindner. Zij behoort tot de derde generatie bedrijfsvoerders.

Van het persbureau en Annemarie Börlind kregen we deze maand een aantal mooie producten, samen met een Vergeet Me Niet bloempje, in de hoop dat we allemaal dit mooie merk en bedrijf snel een keer van dichtbij mogen bewonderen. 

Annemarie Börlind

Wist je dat Annemarie Börlind is opgericht in 1959? Sinds het begin heeft het merk respect voor mens en natuur. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd in het Zwarte Woud en het bedrijf streeft ernaar om op het gebied van natuurlijke stoffen altijd een stap vooruit te denken en te ontdekken wat de natuur te bieden heeft. Het verder ontwikkelen van onderzoek op het gebied van natuurcosmetica en de biologie van de huid zorgt voor het ontstaan van nieuwe, moderne actieve complexen.

Wereldwijd zet Annemarie Börlind zich in voor diverse fairtrade projecten, bijvoorbeeld voor biologische shea butter uit Maili (Hawaï), aloë vera uit Mexico en cupuaçuboter uit Brazilië. Aan langdurige en vertrouwelijke relaties wordt veel waarde gehecht. Er worden geen grondstoffen gebruikt die afkomstig zijn van dode dieren en uiteraard worden dierproeven van oudsher afgewezen.

Annemarie Börlind Made In The Black Forrest

Graag wil ik je deze producten laten zien.

LL REGENERATION

Uit de LL REGENERATION collectie de vitaliserende dagcrème. De verdraagzaamheid en werking van deze collectie is wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën en zonder genetisch gemanipuleerde planten.

LL REGENERATION

Beschermend. Regenererend. Vitaliserend.

Sheaboter versterkt de huidbarrière. Het LL-biocomplex met een plantaardige werking versnelt de huideigen celvernieuwing aantoonbaar en zorgt voor het zichtbaar verstevigen en vitaliseren van de huid.

Biologische factoren, maar ook gebrek aan slaap en stress verminderen het natuurlijke regeneratievermogen van de huid vanaf 30 jaar. De eerste tekenen van huidveroudering worden zichtbaar, de teint wordt matter en minder elastisch. De huid heeft nu gerichte, effectieve verzorging nodig die regenereert en het gebrek aan vitaliteit en elasticiteit aanvult.

De systeemverzorgingsserie LL REGENERATION maakt gebruik van het LL-biocomplex met een zuiver plantaardige werking waarop patent is aangevraagd. De combinatie van waardevolle, natuurlijke verzorgende stoffen bevordert de regeneratie en stimuleert aantoonbaar de celvernieuwing. Voor een zichtbare strakkere en gevitaliseerde huid.

VERSTEVIGENDE INTENSIEVE VERZORGING

Voor een extra verzorgingsresultaat is er een lijn met producten die een extra verzorgingskick geven en die je bijvoorbeeld als kuur kunt gebruiken. Uit deze lijn de Face-Firming-Gel, voor een gladdere, stevigere en fijnere huid.

Annemarie Börlind

Verstevigend. Gladmakend. Verfijnend.

Bij contour verlies, een ongelijkmatig huidbeeld en lichte couperose, voor alle huidtypes.

Heermoes verbetert de contouren en zorgt voor een steviger huidgevoel. Speenkruid verzacht lichte couperose en voorkomt de vorming ervan. Het huidbeeld wordt verfijnd. Deze gel geeft een gladdere, stevigere en fijnere huid.

Voor meer informatie over het natuurcosmetica merk Annemarie Börlind en de producten klik je hier.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *