Kant en klare maaltijden die gezond en lekker zijn

Als moeder van twee kom ik nog wel eens tijd te kort aan het einde van de dag. Ik houd heel erg van uitgebreid koken en nieuwe recepten uit proberen, maar daar is simpelweg niet altijd tijd voor met kinderen die in de avond nog vaak van alles moeten en willen, zoals bijvoorbeeld sporten of naar vrienden. Naar een kant en klare maaltijd grijp je ook niet snel, omdat je toch het idee hebt dat dit minder gezond is. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om uitgebreid te koken voor je gezin of voor jezelf, eindig je vaak met te zout en te vet eten. Tot nu! Bij Uitgekookt.nl vind je kant en klare maaltijden die gezond en lekker zijn. Een verse maaltijd die gezond is en snel op tafel staat, dat klinkt natuurlijk voor alle drukke ouders als muziek in de oren, daarom vertel ik je er graag meer over.

Kant en klare maaltijden van UitgekooktIQmedia_Uitgekookt

Bij Uitgekookt vinden ze dat iedereen te allen tijde gezond moet kunnen eten. De maaltijden van Uitgekookt zijn dagvers en bevatten lokale ingrediënten en verse groenten. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensgroenten van lokale telers. Dagvers houdt dus in, vandaag geoogst en morgen op je bord. De koks bereiden deze maaltijden zonder onnodige toevoegingen, maar wel met vitamines, ijzer, calcium, en de nodige voedingsstoffen zoals eiwitten, goede vetten en koolhydraten. De koks zorgen dat er in iedere maaltijd 150 tot 200 gram groenten zit. Dankzij een speciaal kookproces, koeltechniek en speciale verpakking blijft de maaltijd 5 dagen houdbaar, mits je het bewaard in de koelkast. Je kunt de maaltijden ook invriezen voor maximaal 30 dagen, maar vers zullen de maaltijden het lekkerst zijn. 

Hoe werkt het?

Ieder week vind je in de webshop van Uitgekookt 24 verschillende maaltijden. Per maaltijd kan je precies terugvinden wat er precies in zit qua voedingstoffen en vitamines. Eet je liever een paar keer per week vegetarisch, of liever helemaal vegetarisch? Iedere week zijn er minimaal 3 verschillende vegetarische maaltijden te vinden in het menu en minimaal 3 maaltijden met vis. De maaltijden zijn iedere week verschillend maar de categorieën zijn wel hetzelfde:

  • Hollandse pot
  • Italiaanse maaltijden
  • Oosterse maaltijden
  • Wereld maaltijden

Tafeltje Dekje

IQmedia_Uitgekookt

 

Tafeltje dekje maaltijden kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Voor ouderen is het vaak ook heel moeilijk om iedere dag een verse en gezonde maaltijd op tafel te zetten, soms zijn ouderen helemaal niet meer in staat om te koken. De verse maaltijden van Uitgekookt hoeven alleen nog maar even in de magnetron, op deze manier krijgt men toch de nodige gezonde voedingsstoffen binnen. 

Goed om te weten

Bij Uitgekookt zit je niet vast aan een abonnement, je besteld alleen voor de dagen dat het je uitkomt. Wanneer je liever wel voor een abonnement kiest, zodat je er geen omkijken meer naar hebt, dan kan dat vanaf nu ook. Per bezorgmoment bestel je minimaal 2 maaltijden, bestel je er meer dan is de bezorging gratis.

Persoonlijk vind ik dit een ideale oplossing voor de drukke en stressvolle dagen, wanneer je eigenlijk niet wilt terugvallen op de gemakkelijke hap, zoals Chinees of patat. Gezond, snel en lekker, wat wil je nog meer als druk bezet man of vrouw. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *