Nieuwe draadloze keukenapparatuur van Cuisinart

De keuken vind ik een hele belangrijk plek in huis en ik heb een zwak voor mooi keukenapparatuur. Vooral als het een mooi design heeft en ook nog eens functioneel is. De nieuwe draadloze keukenapparatuur van Cuisinart voldoet aan al deze eisen en verdienen allemaal een mooi plekje op je aanrecht. The cordless collection heeft niet alleen een mooi design maar is ook compact, waardoor de apparatuur gemakkelijk op te bergen is. De batterijen laden snel op en dankzij de technologie van de lithium-ion batterijen zijn de apparaten klaar voor gebruik wanneer jij dat wilt. Van draadloze on the go blender tot draadloze keukenmachine en pro staafmixer. Deze laatste heb ik mogen uittesten en heb ik veelvuldig thuis in gebruik.

Draadloze keukenapparatuur

Cuisinart Pro Staafmixer

De draadloze Pro Staafmixer is een lichtgewicht maar wel heel krachtig. Een apparatuur waar je, door de verschillende accessoires alle kanten mee op kunt. Met het mengopzetstuk en de BPA-vrije mengbeker maak je smoothies, sauzen en cocktails. Met de roestvrijstalen blenderopzetstuk maak je soep, deze is veilig voor gebruik met ingrediënten tot 100°C. Het opzetstuk met de garde is ideaal voor het opkloppen van eiwitten en slagroom. Maar de staafmixer is ook geschikt voor het hakken van groenten, kruiden en fijn maken van paneermeel door middel van de mini hakmolen. 

Cuisinart Pro StaafmixerCuisinart Pro StaafmixerDe staafmixer blijft geweldige prestaties leveren, zelfs wanneer de batterij laag is. De volledige oplaadduur bedraagt 130 minuten en dat biedt genoeg vermogen om de staafmixer ongeveer 30 minuten continue te gebruiken. Dankzij de batterij indicatoren weet je wanneer de batterij bijna leeg is. Het advies is om de staafmixer na elk gebruik te laden, op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan, en heb je altijd een volle batterij bij je volgende gebruik.

Goed om te weten

  • De opzetstukken van de staafmixer kunnen in de vaatwasmachine. 
  • De staafmixer word geleverd met een USB kabel en adapter voor het optimaal opladen.
  • Er zit een veiligheidsslot op.
  • De staafmixer heeft een garantie van 2 jaar.

Vergeet snoeren die in de weg zitten en de zoektocht naar stopcontacten. De gehele draadloze collectie bestaat naast de pro staafmixer uit een wijnopener, on the go blender, power handmixer en een mini prep pro keukenmachine.

Kijk voor alle producten en meer informatie op www.cuisinart.nl.  

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *