Yogavoormama en Favoriete Beautyproducten

Instagram is mijn favoriete Social Media kanaal. De sfeer is er ongedwongen en zakelijke contacten worden heel makkelijk gelegd. Via Instagram ben ik ook in contact gekomen met Gwen van Yogavoormama.nl. Deze spontane en ondernemende moeder stuurde mij haar Relax Diary op en vroeg of ik een gastblog wilde schrijven op haar mooie blog. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Ondanks dat ik maar een paar keer in mijn leven aan yoga heb ik gedaan (zwangerschapsyoga tijdens mijn 1e zwangerschap), hebben Gwen en ik toch best wel een aantal dingen gemeen. Beide moeder van 2 kinderen, bloggers en een grote interesse in gezondheid en goed in je vel zitten. 

Yogavoormama 

Yogavoormama Relax Diary

Wij drukbezette moeders willen alles; een lieve moeder en vrouw zijn, succesvol zijn in ons werk, leuke dingen doen met vriendinnen en dat alles het liefst zonder enig stresslevel. Tja, dat laatste is nog wel eens lastig. Sommige mensen vinden ontspanning in yoga of sporten, maar daar gaat het bij mij al mis. Ik ben absoluut geen sporter (bij het idee ga ik al hyperventileren), vroeger wel, maar nu niet meer. Sporten komt gewoon niet voor op mijn wekelijkse Things To Do lijst. 

Naast dat ik moeder en blogger ben, doe ik ook af en toe modellenwerk. Vroeger hoefde ik niets te doen om alles strak te houden, maar inmiddels gaat dat na 2 zwangerschappen en ouder worden allemaal niet meer vanzelf. Ik houd teveel van eten en zal daarom nooit een dieet kunnen volgen, maar wat dan wel?

Ik begin de dag standaard met een groot glas citroenwater en gedurende de dag probeer ik zoveel mogelijk water en groene thee te drinken. Naast mijn koffie verslaving, dat dan weer wel. Ik slik iedere dag Chlorella dat je weerstand verhoogt, je lichaam reinigt en je meer energie geeft. Daarnaast probeer ik dagelijks oefeningen te doen thuis (dat is bijna sporten toch?); in de avond voor het slapen gaan doe ik buikspieroefeningen zoals sit-ups en planken en ik probeer minstens 1x per dag 25 squads te doen.  

Mijn favoriete Beautyproducten.   

Aangezien mijn blog hoofdzakelijk gaat over Beauty, leek het mij leuk om een aantal van mijn favoriete beautyproducten met jullie te delen. Sommige producten heb ik net in gebruik en ben ik erg enthousiast over geworden na het testen en andere heb ik al een hele tijd trouw in gebruik.

Favoriete Beautyproducten

Benefit Gimme Brow vind ik het allerfijnste wenkbrauw product van Benefit. Ik heb van mijzelf al wel aardig volle en donkere wenkbrauwen en met deze wenkbrauwgel breng ik mijn wenkbrauwen in model met een vleugje kleur. Water-resistant dus het blijft de hele dag mooi.

American Crew Gray Shampoo gebruik ik om mijn haren helder blond te houden. American Crew is eigenlijk een mannenlijn en zo ruikt het ook. Toch gebruik ik deze gray shampoo graag omdat het mijn haarkleur laat opleven en mijn haren heel zacht maakt. 

Rituals foaming shower gels zijn heerlijk! Ik vind ze eigenlijk allemaal lekker, deze komt uit de Ayurveda collectie en bevat de geur van Indian Rose. Uit dezelfde collectie heb ik ook een fijne douche olie in gebruik.

De Boscia Charcoal MakeUp Melter heb ik nog helemaal niet zo heel lang in gebruik maar dit is echt een fijne manier van makeup reinigen. De olie-balsem breng je aan op een droge huid, even inmasseren, afspoelen en alle makeup inclusief (waterproof) mascara is als sneeuw voor de zon verdwenen. 

Alpha-H is een merk dat je een keer probeert en waarvan je weet dat je er eigenlijk voor goed verknocht aan zult zijn. Alpha-H Beauty Peel Power Sleep is een exfoliërende nachtverzorging met 14% Glycolzuur en Retinol dat zorgt voor een mooie en gladde huid in de ochtend.   

Ik ben gek op de matte lippen trend en de matte liquid lipsticks van de populaire beautyblogger Huda Kattan zijn niet voor niets erg gewild. Voor alle kleuren is er een lipcontour potlood beschikbaar in dezelfde kleur. Ze hebben een zijdezachte formule zodat je lippen niet droog aanvoelen maar wel heel mooi mat zijn. Alle kleuren zijn sterk gepigmenteerd en blijven lang zitten. Ik heb deze liquid lipstick in de kleur Bombshell, een warme nude kleur. 

Max Factor False Lash Effect is op het moment mijn favoriete mascara. Deze mascara heeft een speciaal borsteltje met een bolle en een platte kant. Hierdoor moet je het ook in 2 stappen aanbrengen, zo krijg je die mooi lange waaiers van wimpers. Ook fijn, deze mascara vlekt niet, iets waar ik in de loop van de dag met andere mascara’s vaak last van krijg.

Om te zorgen dat mijn wimpers lang en vol blijven gebruik ik een paar keer in de week een wimperserum van Aphro Celina Eyelash. Ik was altijd sceptisch over dit soort serums maar deze werkt echt. Je wimpers vallen minder uit en worden langer en voller. Het effect is wel tijdelijk dus je zult het moeten blijven gebruiken.

Van de Anastasia Stick Foundation heb ik al weer een 2e in gebruik. Werkt super makkelijk en geeft een heel natuurlijk effect. De stick is er in maar liefst 28 verschillende tinten en ik heb de tint Warm Neutral. 

De foundation stick gebruik ik in combinatie met de stippling kwast van Zoeva. Deze geeft een natuurlijke en frisse airbrush finish. 

Blush breng ik ook aan met een kwast van Zoeva. Deze Cream Cheek kwast heeft een schuine kant zodat het perfect de ronding van je gezicht volgt. De kwasten van Zoeva zijn allemaal diervriendelijk en super zacht.  

De blush die ik op dit moment graag gebruik is er eentje van Nars. Normaal gebruik altijd de kleur Orgasm maar dit is een kleur die ik kreeg van Sephora, Goulue, een warme berry kleur die je een gezonde kleur geeft met een gouden glans. 

Mijn favoriete primer ooit blijft de POREfessional van Benefit. Dit magische spul maakt je huid egaal, verkleint poriën en zorgt er voor dat je makeup lang blijft zitten. 

Als allerlaatste favo product de Lip Enhancer van Dr. Manuka. Het geheim van Dr. Manuka is bijengif, dit zorgt er voor dat je lippen worden geprikkeld waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en je tijdelijk vollere lippen krijgt. Het hele proces is 100% bijen vriendelijk. 

Dat waren ze, mijn favoriete beautyproducten van dit moment. De meeste producten gebruik ik dagelijks en sommige wissel ik af met andere producten die ik bijvoorbeeld aan het testen ben. 

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en wanneer je nog enkele relax tips en/of  fit tips voor mij hebt hoor ik ze graag. XO Frieda

15

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *