WIN Physalis Self Care Winterbox

Persoonlijk ga ik heel slecht op koud weer en sla ik de wintermaanden liever over. Ik ben niet voor niets verliefd op Florida, de warmte en de zon vervelen wat mij betreft nooit. In de wintermaanden ben ik extra lief voor mijn lijf en zorg ik er voor dat ik gezond eet en de nodige supplementen neem. Voor mij geen verkoudheid of griep, ik vind het dagelijks dealen met guur en koud weer wel genoeg, daar hoeft geen ellendig virus bij. Van Physalis heb ik iets heel leuks ontvangen, de Physalis Self Care Winterbox. Vol met mooie producten zodat ik er deze winter warm bij zit, maar het wordt nog beter. Ik mag in samenwerking met Physalis een box weggeven aan één van mijn volgers. Zoals Physalis het zelf zo mooi omschrijft “Your Health is your Wealth”. Een gezonde levensstijl verandert niet alleen je lichaam, maar ook je geest, je mentaliteit en je humeur. WIN Physalis Self Care Winterbox, onderaan dit artikel vertel ik je wat je hier voor moet doen.

Physalis Self Care Winterbox

Physalis Self Care Winterbox

De Winterbox bevat 7 producten, welke allemaal een goede ondersteuning bieden in de koude wintermaanden voor lichaam en geest. 

Eucalyforce Essential Mix € 12,99 (30ml)

Heb je een verkoudheid te pakken en zit alles verstopt? Met de Eucalyforce Essential Mix kan jij weer vrij ademen. De essentiële oliën helpen bij het verzachten en kalmeren van je keel en maken je luchtwegen en neus weer vrij. Op meerdere manieren te gebruiken.

  • Oraal 2x per dag 1 á 2 druppels innemen met een lepel honing of in je kruiden thee.
  • Op je huid masseren met 5 á 10 druppels (per 10ml plantaardige olie)
  • Deze Essentiële is ook ideaal om mee te stomen, doe een paar druppels in een kom met heet water, een handdoek over je hoofd en stomen maar!

Oranjebloesemwater € 9,89 (200ml)

Wanneer je last hebt van kortstondige stress geeft deze spray verlichting. Je kunt het verstuiven in de kamer voor een rustgevend effect maar ook aanbrengen op je huid, geschikt voor de gevoelige huid. De spray bevat aromatische moleculen die de geest en de gevoelige huid kalmeren. 

Zinc forte € 13,49 (30 tabletten)

Zink is een mineraal dat steeds meer mensen zijn gaan gebruiken sinds de uitbraak van C, vooral in combinatie met de vitamines C en D. Zink staat bekend om zijn antivirale werking en is een essentieel mineraal voor een goed functionerend immuunsysteem. Zink is na ijzer het op één na meest voorkomende spoorelement dat in iedere cel in je lichaam aanwezig is. Omdat ons lichaam zink niet kan opslaan is het vooral in de wintermaanden belangrijk om hier genoeg van binnen te krijgen. 

Organic C € 16,49 (30 tabletten)

Vitamine C is een belangrijk antioxidant dat je lichaamscellen beschermt tegen schade. Vitamine C is, naast dat het goed is voor je huid en nodig is voor de vorming van bindweefsel, ook belangrijk voor het het optimaal in stand houden van je weerstand. Wanneer je weinig energie hebt of vaak verkouden bent dan is een kuurtje met de Organic C een slimme keuze deze winter.

Bernagie olie € 13,49 (50ml)

Deze plantaardige olie is ideaal voor de huid die in de winter droog wordt. Uitzonderlijk rijk aan gamma-linoleenzuur dat de huid heerlijk zacht en soepel maakt. De olie is vooral geschikt voor de rijpere, droge en minder stevige huid. Als anti-aging olie werk het werkt regenererend, het voedt en beschermt de ouder wordende huid en voorkomt rimpelvorming. Je kunt deze olie gebruiken als massageolie, lichaamsolie of gelaatsolie. Daarnaast is het mogelijk de olie te vermengen met je favoriete essentiële olie.

Ayurvedic Power € 4,25 (20 builtjes)

Deze Indiase kruidenthee is heerlijk zacht van smaak en maakt je lekker warm van binnen. Ayurvedic power biokruideninfusie combineert tien traditionele en aromatische kruiden om je energiebalans weer op peil te brengen. Gember en ashwagandha dragen bij tot meer energie, kurkuma en kaneel ondersteunen de spijsvertering.

Collageen Pro € 26,79 (30 sticks)

Over dit mooie product heb ik al eens een artikel geschreven en ik ben fan! Deze sticks bevatten duurzaam geoogst viscollageen, vitamine C en hyaluronzuur, allemaal ingrediënten die belangrijk zijn voor het in topconditie houden van je huid. Te mixen met water of in je smoothie. 

Dit zijn de 7 producten uit de Physalis Self Care Winterbox die jij kunt winnen met liefde en aandacht voor jouw welzijn. Met deze selectie van producten laat Physalis zien hoe divers het assortiment is. Hoe diverse de producten ook zijn, ze zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, gecertificeerd biologisch, duurzaam en met respect voor mens en dier geproduceerd. Laat je inspireren en maak er een mooie winter van!

Wat moet je doen om een Physalis Self Care Winterbox te winnen;

  • Volg Beautybyfrieda en Physalis Health op Instagram
  • Like de Physalis foto op mijn feed (zelfde foto als de hoofdfoto van dit artikel)
  • Comment waarom jij deze winterbox zou willen winnen.
  • Tag een vriend(in)

Kijk voor meer informatie over Physalis en alle producten op Physalis Health en Holland & Barrett

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *