Doctor Manuka Lip Enhancer

Volle lippen zijn een trend, denk aan de populaire volle lippen van Kylie Jenner. Nu is de drempel naar lip fillers voor de meeste van ons best hoog maar gelukkig zijn er ook een andere manieren om je lippen net wat voller te laten lijken. Het merk Doctor Manuka heeft handig op de Pouty Lips trend ingespeeld door een lip product te ontwikkelen dat je lippen hydrateert maar ook voller maakt. Het geheim van Doctor Manuka? Bijengif.  

Doctor Manuka is het eerste merk dat een huidverzorgingslijn heeft ontwikkeld met gezuiverde bijengif. Gezuiverde bijengif heeft helende voordelen dat helpt bij verschillende huidproblemen zoals acné en tekenen van huidveroudering. Voor alle duidelijkheid; het merk is wel 100% bijen vriendelijk in het hele proces. Kourtney Kardashian is ambassadeur van Doctor Manuka en dat is zeker niet een willekeurige samenwerking want Kourtney vindt huidverzorging met alleen maar natuurlijke ingrediënten belangrijk.

Doctor Manuka Lip Enhancer

Doctor Manuka Lip Enhancer.

Doctor Manuka Lip Enhancer

Doctor Manuka Lip Enhancer bevat bijengif dat zorgt voor vollere lippen en geeft een tintelend effect. Het bevat naast gezuiverde bijengif ook Manuka honing om de natuurlijk collageen van de lippen te stimuleren. De truc is dat je huid denkt dat het licht wordt gestoken waardoor de collageen productie wordt gestimuleerd. 

Doctor Manuka Lip Enhancer

De lip enhancer zit in een knijpbaar tubetje. De formule is een heldere dunne gloss die fris ruikt naar pepermunt.

Conclusie.

Vrijwel direct na het aanbrengen voel je je lippen voor een aantal minuten tintelen wat op zich al een gevoel geeft van vollere lippen. Hoe vaker je de lip enhancer gebruik op een dag hoe intensiever het effect. De intense hydratatie is geweldig en je lippen blijven de hele dag zacht aanvoelen. Het product voelt als een soort verzorgende olie op je lippen en is daarom ook ideaal om te gebruiken onder je favoriete liquid lipstick. Ik heb het idee dat mijn lippen net wat meer plumped zijn en ik vind het gloss effect heel mooi. Per keer heb je maar een heel klein beetje waardoor je met de inhoud van 15ml behoorlijk lang doet.

Doctor Manuka Lip Enhancer is te koop bij Lookfantastic.com voor € 17,45 (15ml).

Wat vind jij van de vollere lippen trend? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *