Lange Wimpers met Aphro Celina + Giveaway

Vollere en langere wimpers in slechts 6 weken. Het wimperserum van Aphro Celina Eyelash beloofd het. Normaal gesproken ben ik best sceptisch over dit soort producten en lijken ze vaak te mooi om waar te zijn. Maar het is een feit dat Aphro Celina Eyelash al jaren een enorm succes is in Duitsland en dat de online reviews allemaal positief zijn. Het product voldoet aan alle EU richtlijnen voor cosmetica en is niet getest op dieren.

Aphro Celina Eyelash Wimperserum.

Aphro Celina Eyelash

Aphro Celina Eyelash

Het serum zit in een gouden huls dat aan de buitenkant lijkt op een mascara, maar de applicator werkt als een eyeliner. 

Toepassing?

Breng het serum 1x per dag aan als een eyeliner op een schone droge huid en het liefst voor het slapen gaan. Doe dit consequent voor 4 tot 6 weken en om de gewenste lengte te behouden gebruik je het serum daarna nog 2 tot 3x per week. 

Ingrediënten.

Aqua, Glycerin, Butenylglycol, Panta vloeistof Kamillie, Rokonsal ND, Panthenol, Biotine, Natriumhyaluronaat, PVP K30, Natrosol 250M, Kaliumsorbaat, Isopropyl Cloprostenat.

Over de werkzame stof Isopropyl Cloprostenat.

De hype van Wimperserums is begonnen rond 2008 met de lancering van Latisse. De fabrikant van Latisse (Allergan) merkte tijdens de ontwikkeling van een medicijn tegen staar dat de werkzame stof Bimatoprost (een zgn prostaglandine)  wimpers langer,  donkerder en voller maakte!

In Amerika mogen cosmetische producten geen medische resultaten (zoals langere wimpers) claimen en daarom is Latisse daar enkel op doktersvoorschrift te verkrijgen. In Europa is het gebruik van prostaglandines voor cosmetisch gebruik wel toegestaan. In Aphro Celina Eyelash wordt met  veel succes de werkzame stof isopropyl Cloprostenate (een soortgelijke prostaglandine als Bimatoprost) gebruikt. Klinische studies hebben bewezen dat deze stof de haarwortels van wimpers (her)activeert en de groeifase van de wimpers verlengt.  

Conclusie + Giveaway.

Aphro Celina Eyelash

Lange en volle wimpers willen wij vrouwen allemaal, ik ben ook altijd op zoek naar een mascara die het maximale uit mijn wimpers kan halen. Wimperextensions vind ik veel te veel gedoe en heel lelijk wanneer er 1 of twee extensions uitvallen. Dit serum is een uitkomst en zoals alle positieve reviews die ik heb gelezen al hadden beloofd, het werkt echt! Al na een aantal weken kon ik merken dat mijn wimpers sterker en dikker werden en na 6 weken ook langer, zelfs de kleine korte haartjes zijn nu mooi lang. Het uitvallen van wimpers wordt vertraagd en de groei van nieuwe wimpers wordt juist gestimuleerd.

Omdat het serum je bloedsomloop stimuleert kan het zijn dat je de eerste paar keer een lichte tinteling voelt na het aanbrengen. Ik ga nog even door want het schijnt dat je na een aantal maanden echt een groot verschil kunt zien. 

Wel is het zo dat je dit serum blijvend zal moeten gebruiken wil je het resultaat behouden. Het is namelijk geen kuur voor blijvende lange en volle wimpers. Het serum is niet goedkoop, maar gelukkig doe je er echt maanden mee en heb je iedere keer maar een klein beetje nodig. En heel eerlijk heb ik wel wat geld over voor mooie waaiers als wimpers.

GIVEAWAY!

Ik mag onder mijn lezers en volgers op Social Media een wimperserum weggeven t.w.v. € 49,95. Volg mij op Instagram en like de Aphro Celina foto. De winnaar zal ik aankomende week bekend maken. 

Het wimperserum is te koop bij aphro-celina.nl

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *