Elke dag gezond met Cilly Juices

Ik geniet altijd enorm tijdens de feestdagen van het lekkere eten en de vele wijntjes. Begin januari wil ik dan ook altijd even de boel weer rechttrekken voor mijn gevoel. Ik doe niet aan dry-january, maar ik drink dan wel minder en ga bewuster om met voeding. Een hele tijd terug ben ik in contact gekomen met Priscilla van Cilly Juices, bij haar is zo gezond mogelijk leven met de paplepel ingegoten. Wat thuis begonnen is met een slowjuicer en groenten uit de moestuin, is nu een mooi bedrijf geworden met een groot assortiment en is de slowjuicer ingeruild voor een professionele. Elke dag gezond met Cilly Juices.

Cilly Juices

Cilly Juices

Na mijn explant operatie in verband met lekkende borstimplantaten was ik vooral geïnteresseerd in haar celery juice. Celery juice staat er namelijk om bekend je lichaam te ontdoen van zware metalen, toxines en giftige chemicaliën. Wanneer je bleekselderij perst (slowjuicer) wordt de helende werking nog sterker en krijg je meer geconcentreerde mineralen binnen. Bleekselderij zit bomvol kalium, vitamine A, C, E & K, B1 / B2 / B3 / B5 / B6, foliumzuur,  calcium, fluoride, fosfor, ijzer, jodium, koper, magnesium, mangaan en zink. 

Naast celery juice heeft Cilly Juices nog veel meer soorten sapjes. Denk aan Pink Ruby, met bloedsinaasappel en rode biet, of Popeye, met spinazie en komkommer. Ook aan de kids is er gedacht, want die hebben het normaal gesproken niet zo op hele gezonde sapjes met bleekselderij of spinazie. De Healthy Kiddo bevat watermeloen, komkommer en framboos, dit zoete sapje vinden mijn kids in ieder geval erg lekker. Zo heeft Cilly Juices nog veel meer soorten in het assortiment, allemaal bommetje vol vitamines, mineralen en antioxidanten. Zelf vind ik het ook heel prettig om een shotje te nemen, vooral een gember shot vind ik erg lekker. Ik houd van die scherpe smaak in mijn keel. Cilly Juices heeft 3 soorten shots, Gember, Brocco en Anti-oxidanten. 

Goed om te weten

Cilly Juices

Ben je gek op soep? Ook hier is over nagedacht. Tomaten soep, Courgette soep en Pompoen soep. De sapjes zitten in een glazen fles van 230ml, de shotjes in een glazen potje van 30ml en de soepen in een glazen fles van 440ml. De glazen flessen en potjes zijn milieubewust en recyclebaar. 

Een Cilly Juice sapje is goed voor 50% van de dagelijks aanbevolen groente. Doordat alles door de slowjuicer gaat gaan er weinig voedingsstoffen verloren, ook zorgt een slowjuicer er voor dat het sap beter door je lichaam wordt opgenomen omdat het al een soort van voorgekauwd is. Een slowjuicer vermaalt alles van het fruit en groenten, op deze manier heb je geen voedselverspilling. 

Ik bewaar alle sapjes in de vriezer en haal er in de avond een of twee uit voor de volgende dag. 

Kijk voor meer informatie op Cilly Juices. Hier kunnen je de sapjes ook in een maandbox bestellen zodat je de gehele maand voorzien bent met een mix van alle verschillende sapjes die in het assortiment zitten. Ook is het mogelijk om een detox kuur te bestellen van een aantal dagen naar wens of een abonnement af te sluiten wanneer je dat makkelijk zou vinden. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *