Vier de liefde met Biotona

Valentijn is dé dag om de liefde te vieren! Dat kan met een Valentijnskaart, een lief cadeautje, rode rozen … of beter nog met een romantische Valentijnsdate! Biotona weet alles van superfoods en de werking van specifieke voedingsstoffen op je systeem en bedacht dit jaar voor Valentijn twee recepten voor speciale liefdesdranken die een stimulerend effect hebben op het libido. Zo maak je een Valentijnsdate met je geliefde extra speciaal! De hoofdingrediënten voor onze Valentijnsdrankjes zijn cacao-, maca- en rodebietenpoeder. Lees hieronder wat je met deze superfoods kunt doen om je liefdesleven een extra boost te geven. Vier de liefde met Biotona.

Cacao & Maca – a perfect couple!

Biotona Cacao & Maca

Chocolademelk met rauwe pure cacao en maca brengt je een flinke dosis make-love energie en een good mood! Maca wordt ook wel Peruviaanse ginseng genoemd en is niet alleen een adaptogeen maar ook een afrodisiacum! De combinatie met het feel-good effect van rauwe cacao is ideaal voor een romantische avond samen.

Ingrediënten voor 2 personen

 • 480ml Amandelmelk
 • 2 eetlepels Ahornsiroop of honing
 • 4 tot 6 theelepels Biotona Cacao powder
 • 2 shots Biotona Maca shot
 • ½ theelepel Kaneel poeder
 • Topping: 2 eetlepels opgeklopte kokosroom en een snuifje kaneel

 

Pink Moon Milk – Op een roze wolk!

Biotona Pink Moon Milk

De Maca in dit heerlijke roze drankje geeft je een fikse dosis energie en uithoudingsvermogen terwijl rode biet de bloedsomloop stimuleert (ook daar, waar het in bed goed van pas komt). Een mooie start voor een spannende avond…

Ingrediënten voor 2 personen

 • 480ml Amandelmelk
 • 1 theelepel Biotona Red Beet powder
 • 2 shots Biotona Maca shot
 • Snuifje Kaneel en/of kardemom 
 • 1 theelepel Honing 
 • Topping: 1 theelepel eetbare roze bloemblaadjes, snuifje Biotona Red Beet powder

Bereiding van beide dranken

Verwarm de amandelmelk in een steelpan tot hij heet is, maar niet kookt. Voeg alle resterende ingrediënten toe, behalve de toppings, en schenk het mengsel over in een blender. Mix tot een schuimig geheel. Dit kan eventueel ook met een staafmixer in de steelpan. Giet over in mooie koppen of mokken, decoreer met de toppings.

Samen genieten met:

Biotona Maca shots

Biotona Maca shots

Het gebruik van macawortel als afrodisiacum dateert terug tot het Inca tijdperk, waar het gebruikt werd om het uithoudingsvermogen en het libido van krijgers te versterken. Het wordt gekweekt op 4000m hoogte in het Andesgebergte en in Peru gebruikt men het nog steeds voor meer energie en stamina in bed. Bovendien zou het de vruchtbaarheid bevorderen. Biotona Maca Shots hebben een extra krachtige werking dankzij de combinatie van macapoeder met MaQaBoost® – een blend van twee hoogwaardige extracten van macawortels.

Biotona Cacao powder

Biotona Cacao powder

Het is bekend dat cacao je libido een oppepper geeft. Hierin zitten ‘feel good stoffen’ als anandamide en fenylethylamine. Deze stofjes zorgen volgens wetenschappers voor een gevoel van geluk, opwinding en euforie. Cacao bevat ook tryptofaan, een voorloper van de neurotransmitter serotonine, die een euforisch gevoel en ontspanning bevordert.

Biotona Red Beet powder

Biotona Red Beet powder

Rode biet bevat grote hoeveelheden fytonutriënten, vitaminen, mineralen en enzymen. Vooral de nitraten zorgen voor verbetering van het uithoudingsvermogen. Ook verbetert rode biet de bloedsomloop (ook daar waar het in bed goed van pas komt) en de vitaliteit.

CONSUMENTENADVIESPRIJZEN:
Biotona Maca shots € 18,49 (20 shots)
Biotona Cacao powder Raw € 8,69 (200 gram)
Biotona Red Beet powder € 24,69 (200 gram)

Biotona is o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett.
Kijk voor informatie, vestigingen en de webshop op: www.hollandandbarrett.nl
Voor meer informatie, inspiratie en recepten: www.biotona.be

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *