Floradix Magnesium in vloeibare vorm

Dat het nemen van extra magnesium werkt bij vermoeide spieren is in ons gezin bekent. Mijn man heeft heel veel baat bij het innemen van extra magnesium bij vermoeide en pijnlijke spieren in de benen. Maar magnesium heeft nog veel meer voordelen en is voor iedereen een aanrader die zijn gezonde leefstijl wil aanvullen met een belangrijk mineraal. 

Floradix is bij de meeste van ons wel bekend. Het meest bekend is de ijzer-elixer, maar Floradix heeft inmiddels meerdere varianten op de markt. Laatst heb ik het nog over de Floradix Detoxkuur gehad als ondersteuning om gezond te blijven in deze tijd. 

Floradix Magnesium

Floradix Magnesium

Floradix introduceert Floradix Magnesium, een vloeibare elixer gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium. Magnesium is belangrijk, dit veelzijdige mineraal ondersteunt je lichaam in veel processen. Zoals ik al aangaf is het goed voor je spieren en houdt het ze soepel, ook het ondersteunt het je energieniveau. 

Magnesium is een multitalent onder de mineralen: het stuurt diverse processen aan in het lichaam. Van nature zit het mineraal in zaden, noten en groene groenten. De voedingsstof draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en heeft een gunstige invloed op de gemoedstoestand. Daarnaast bevordert magnesium de energiestofwisseling en draagt het bij aan het behoud van sterke botten. Hoe fijn is het dat Floradix Magnesium erin geslaagd is om een goed opneembare vorm van magnesium in vloeibare vorm te ontwikkelen!

Alle goede eigenschappen van Floradix Magnesium op een rij:

  • Bevat een magnesiummix in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesiumcitraat. Hierdoor wordt het goed in het lichaam opgenomen. Het mineraal magnesium is belangrijk voor de spieren, het zenuwstelsel en de botaanmaak.

  • Eén maatbekertje voorziet je lichaam van ongeveer 67% van de dagelijkse magnesiumbehoefte.

  • Is gemakkelijk in te nemen, perfect voor hen die moeite hebben met pillen slikken.

  • Bevat een uitgebreid scala aan plantenextracten (kamillebloem, venkelvrucht, sinaasappelschil, wortel en spinazieblad).

  • Alle ingrediënten zijn opgelost in een fruitige mix (water, ananas, peer, mango, abrikoos, carobe extract, druif, citroen en appel) waardoor Floradix Magnesium heerlijk smaakt!

  • Bevat geen chemische toevoegingen: geen gluten of lactose, alcohol, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen – Floradix Magnesium is daarmee een Clean Label product.

  • Is ook geschikt voor vegetariërs.

 

GEBRUIK
Schud de fles goed voor gebruik en gebruik de meegeleverde maatbeker. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar gebruiken 20 ml per dag, bij voorkeur voor de maaltijd. Na gebruik de fles rechtop in de koelkast bewaren.

VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS
Floradix Magnesium is verkrijgbaar bij o.a. Etos, Holland & Barrett, DA en Kruidvat.nl en bij diverse (online) gezondheidswinkels. Consumentenadviesprijs: € 14,99 (flacon 250 ml)

 

Persoonlijk vind ik de smaak erg lekker, en gebruik ik liever iets in vloeibare vorm dan in pilvorm. Vooral in de ochtend krijg ik dit veel beter weg. Ideaal nu we het voorjaar in zijn gegaan en we allemaal wel wat kunnen gebruiken dat bijdraagt aan ons energielevel. 

NB: Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, evenals een gezonde leefstijl.

XO Frieda 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *