Een week in Instagram Stories

Snapchat ben ik tot op de dag van vandaag nog niet aan begonnen. Wanneer het op Social Media aankomt is Instagram verreweg mijn favoriet. Sinds afgelopen augustus heeft deze populaire app er een snapchat-achtige functie bij, Instagram Stories. Met deze functie kan je ieder moment van de dag met je volgers delen met een foto of een filmpje. Wanneer je meerdere foto’s of filmpjes deelt verschijnen ze in een slideshow. Jouw verhaal. Bij iedere foto kan je een tekst of een tekening toevoegen, ook zijn er een aantal filters die je kunt toepassen. De foto’s en filmpjes verschijnen niet in je Instagram feed en verdwijnen na 24 uur weer uit je Instagram Stories.

Om iemands Instagram Stories te kunnen bekijken tik je op zijn of haar profielfoto. Wanneer er iets nieuws te zien is verschijnt er een kleurrijke ring om de profielfoto. Je volgers kunnen je foto’s en filmpjes niet liken maar kunnen er wel op reageren, deze reacties krijg jij alleen te zien in je Instagram privé berichten. 

Voor diegene die het gemist hebben laat ik jullie een (kleine) week van mijn Instagram Stories zien. Ik heb niet alle dagen een foto geplaatst op Instagram Stories (moet er nog een beetje inkomen en vergeet het nog wel eens) maar ik heb een begin gemaakt.

Instagram Stories.

Donderdag 20 oktober.

Instagram Stories sushi

Duhh, natuurlijk is de 1e foto sushi ;). Deze dag een dagje weg geweest met een vriendin en onze kids. Het was regenachtig en we zijn beland in een indoor speelparadijs. Mijn kinderen zijn verzot op sushi dus we eindigde de dag in een restaurant met keuze voor iedereen, waaronder heel veel sushi. Dit was trouwens mijn bord.   

Zaterdag 22 oktober. 

Instagram Stories

Als koffieverslaafde kan zo’n foto natuurlijk niet ontbreken. Zo ziet het er dus uit rondom het Nespresso apparaat wanneer er een bestelling van koffie is binnenkomen dat nog opgeruimd moet worden.

Instagram Stories

We wonen nu bijna een jaar in ons nieuwe huis en we hadden al die tijd voor nood een 4-tal gammele barkrukken staan aan het kookeiland. Dat kon echt niet meer. Bij de Hanos kwamen we deze coole barkrukken tegen die mooi staan bij de rest van ons interieur. 

Instagram Stories

Nadat onze jongste zijn zwemles had gehad gingen we door naar de dierentuin met z’n viertjes. Koffie voor onderweg mag natuurlijk niet ontbreken! 

Instagram Stories

Die avond besloten we zelf thuis pizza’s te maken. De kids waren al aan het smikkelen toen onze pizza klaar was, ieder de helft met onze favoriete toppings.

Zondag 23 oktober.

Instagram Stories

Mijn man en ik gingen zondag naar de wedstrijd Feyenoord – Ajax. Voordat we in De Kuip gingen zitten hapte ik nog even een lekker broodje warme beenham weg. 

Instagram Stories

We waren vroeg dus konden we nog even rustig koffie drinken, die overigens niet te drinken was!

Maandag 24 oktober.

Instagram Stories

Mijn man heeft allemaal lekkere smaakjes meegenomen voor in de koffie!

Instagram Stories

Maar als koffieverslaafde kan ik thee ook erg waarderen hoor! Mijn laatste bakje koffie is direct na het avondeten en daarna stap ik over op de thee. Meestal gewoon groene thee en af en toe lekkere verse muntthee met een schijfje citroen.

Dinsdag 25 oktober.

Instagram Stories

Ik ben van plan om binnenkort een artikel te schrijven over Koreaanse beautyproducten. Het Koreaanse merk Too Cool For School heeft een geweldige moisturizer in het assortiment, de All-in-one Egg Mellow Cream. Over dit 5 in 1 product binnenkort dus meer.

Instagram Stories

Iedere maand plaats ik een artikel over producten die ik de afgelopen maand heb opgemaakt. Van de toilettas waar ik deze lege producten in bewaar heb ik een close-up gemaakt.

Woensdag 26 oktober.

Instagram Stories

Deze nieuwe parfum van Marc Jacobs is erg lekker en zit in een ontzettend mooi flesje. Love!

Instagram Stories

Wanneer het Herfst wordt gaan de kinderen altijd kastanjes zoeken. Een hele schoenendoos vol die ieder jaar weer voor de helft in de prullenbak verdwijnt omdat we dit nooit opkrijgen. Misschien een keer een lekker recept maken met tamme kastanjes?

Instagram Stories

De allerlaatste foto van deze week. Een recept uit de Hello Fresh box die ik eens in de 3 weken laat komen. Romige pasta met witvis en noten, yum!

Dat was mijn korte weekje van Instagram Stories. Ik besef mij nu wel dat dit verhaal vooral gaat over eten en koffie 😯 daar moet de aankomende week toch wat meer variatie in komen.

Wat vind jij van Instagram Stories, of houd je het liever bij Snapchat? Let me know XO. 

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *