Christmas Tag

Morgen is het Kerst! Deze tijd van het jaar vind ik zo gezellig. De kou buiten kan mij gestolen worden, maar hoe gezellig is het binnen. Lieve mensen om je heen, lekker eten en drinken, gezellige kerstsfeer in huis met een echte of nep kerstboom. Ik dacht dat het wel toepasselijk zou zijn om vandaag een Christmas Tag te doen. De vragen zijn een mix van verschillende Christmas Tags die ik online tegen ben gekomen. 

Wat is je favoriete Kerstliedje?

Mariah Carey Christmas

All I Want For Christmas Is You en Santa Claus Is Coming To Town van Mariah Carey blijven toch wel erg leuk en vrolijk. Ook Last Christmas van Wham! blijft een klassieker met Kerst. 

Wat is je favoriete Kerstfilm?

The Grinch

How the Grinch Stole Christmas. Jim Carrey speelt die rol natuurlijk perfect. 

Wat staat er bovenaan op jouw Kerstverlanglijstje?

Mijn beauty wish list heb ik laatst al een keer laten zien. Natuurlijk zijn de kerstcadeautjes leuk maar het allerbelangrijkst is dat je een gezellige en warme Kerst hebt met de dierbaren om je heen. Voeg daar veel eten en drinken aan toe en mijn verlanglijstje is vervuld.

Uit eten of zelf koken?

Beide. Wij gaan 1e Kerstdag bij familie thuis eten en 2e Kerstdag met z’n viertjes uit eten. Kerstavond eten we ook thuis, vorig jaar deden we pizzarette en dit jaar gaan we fonduen (geen kaas maar bouillon).

Witte Kerst: ja of nee?

Ik zeg altijd dat het maar 2 dagen per jaar mag sneeuwen en dat is met Kerst. Dus ja. Maar dan moet het na Kerst ook weer snel weg zijn en de temperatuur weer rap omhoog. Ik ben gewoon niet zo goed met kou, je zal mij ook nooit op wintersport zien gaan. 

Heb je ooit een sneeuwpop gebouwd?

Oh ja vroeger zo vaak. Toen hadden we ook veel vaker meters sneeuw en was er genoeg voor een grote sneeuwpop met alle toeters en bellen. Dat is de laatste jaren wel anders. 

Een echte of neppe kerstboom?

Christmas Tag

Ik heb 2 neppers staan, dus nep. Ik vind nep net zo mooi als een echte en ook hartstikke makkelijk. Geen gesleep, ze staan in een mum van tijd en je hebt geen uitval van naalden. 

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Christmas Tag

Wit met zilver, in beide bomen. Dat vind ik gewoon het mooist.

Witte lampjes of gekleurde lampjes?

Absoluut witte lampjes, gekleurde lampjes vind ik echt vreselijk. 

Met Kerst uitslapen of vroeg op?

Een beetje er tussenin, kan dat ook? Heel vroeg op staan hoeft voor mij niet zo maar ik vind het ook zonde van de dag wanneer we allemaal te lang blijven liggen. Tot een uurtje of 09u is precies goed. 

Wat is je favoriete Kerst drankje?

Christmas Tag

Ik vind een rood wijntje altijd lekker, maar op zulke dagen houd ik ook erg van Likeur 43 of Baileys.

Wat is je favoriete Kerst snack?

Wat ik het lekkerst vind is dat er allerlei verschillende hapjes op tafel staan. Ik houd van vis, dus zalm en makreel zijn altijd goed. 

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Ik vind rode lipstick met Kerst altijd wel erg mooi en toepasselijk. Dan laat ik de rest wat rustiger, een zachte blush en oogschaduw maar wel veel mascara. 

Glitter oogschaduw goud of zilver?

Zilver vind ik niet zo’n mooie kleur als oogschaduw maar goud wel. Goud is ook mooi te combineren met andere warme kleuren. 

Dat was de Christmas Tag, misschien heb je nog tijd om deze over te nemen op je blog. Rest mij alleen nog iedereen hele mooie dagen te wensen. XO Frieda

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *