Marc Jacobs Divine Decadence Parfum

Het nieuwste parfum van Marc Jacobs wil je alleen al hebben vanwege de mooie flacon. Begin 2015 heb ik een artikel geschreven over mijn 3 favoriete parfums van toen, waaronder eentje van Marc Jacobs, Daisy met de leuke madeliefjes dop. Daisy is een parfum die de meeste vrouwen wel kennen en de parfum is er inmiddels ook in andere varianten, heel fris en vrouwelijk.

Marc Jacobs Divine Decadence Parfum.

Top designer Marc Jacobs gooit het met zijn nieuwe Decadence parfum over een andere boeg. Deze geur is luxueus, zwoel, warm en sexy. Het luchtje is ook wat zwaarder dan de Daisy parfums en daar houd ik persoonlijk wel van. Marc Jacobs zegt zelf over deze geur: “A girl chooses to be decadent, she is not just decadent.” In 2015 bracht Marc Jacobs de Decadence parfum uit en in september 2016 deze opvolger Divine Decadence. 

Marc Jacobs Divine Decadence

 

Marc Jacobs Divine Decadence is de nieuwste, sprankelende geur van de oorspronkelijke Decadence geur. Deze geur is net zo decadent alleen wat meer bruisender, lichter en bloemiger. 

Marc Jacobs Divine Decadence

Bovenstaande foto komt uit mijn Instagram Stories. De parfum zit in een luxe ogende flacon die de vorm heeft van een handtas, dit is meteen een knipoog naar de ontwerpen van Marc Jacobs. In sommige reviews over deze parfum las ik dat een aantal vrouwen de flacon prachtig vinden maar ook onhandig. Daar heb ik persoonlijk geen last van. De flacon staat beeldig tussen mijn andere parfums en mijn handtas is groot genoeg om dit soort flacons in mee te kunnen nemen. 

Marc Jacobs Divine Decadence

Photo Source Marc Jacobs

De flacon van de nieuwe Divine Decadence parfum is nagenoeg hetzelfde als de oorspronkelijk Decadence parfum. De flacon oogt alleen wat frisser en de slangenprint is lichter dan bij haar voorganger. Ook de parfum zelf heeft een lichtere kleur groen. 

Geurnoten van de Divine Decadence geur: Champagne Extract, Orange Blossom, Creamy Bergamot, Gardenia, Hydrangea, Kamperfoelie, Saffraan, Vanille en Liquid Amber.

Geurnoten van de oorspronkelijke Decadence geur: Italiaanse Pruim, Iris Bloem, Saffraan, Bulgaarse Roos, Jasmijn Sambac, Orris (Iris plant), Vetiver (Tropisch gras), Papyrus Woods en Liquid Amber.

Marc Jacobs Divine Decadence

Conclusie.

Was je normaal gesproken al fan van de lieve Daisy geurtjes van Marc Jacobs dan is deze nieuwe parfum wel iets heel anders. Veel gewaagder en vrouwelijker maar zeker een fijne afwisseling. En welke vrouw is er nu niet een sucker voor zo’n mooi parfumflesje! De geur is niet zo sterk als de eerste Decadence parfum en moet je wel een 2e keer per dag opspuiten wil je de hele dag lekker blijven ruiken. Ik vind het een hele verrassende geur die je niet verwacht bij Marc Jacobs maar wel heel erg lekker is. Wanneer je op zoekt bent naar een nieuwe parfum met veel sex-appeal dan is deze parfum zeker een aanrader.

Marc Jacobs Divine Decadence Parfum en de Marc Jacobs Decadence Parfum zijn te koop bij Ici Paris XL (NU 20% KORTING).

Houd jij van zware luchtjes of ga je liever voor wat lichtere en frisse geurtjes? Let me know XO. 

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *