Mijn weken in Instagram Stories

Ik ben een beetje slordig geweest met Instagram Stories en heb de afgelopen weken niet echt structureel iets gepost. Ik beloof beterschap ;). Er zitten vaak dagen tussen dat ik de hele dag weg ben en dan compleet vergeet foto’s te schieten en soms is de situatie er gewoon niet naar. 

Tip: Vandaag is het Cyber Monday dat betekent na Black Friday nog een dag online shoppen met heel veel korting. Stel dat je een product ziet in mijn Instagram Stories dat je graag wilt hebben is het voordelig om dat vandaag nog te kopen.

Instagram Stories zaterdag 12 november t/m vrijdag 25 november. 

Zaterdag 12 november.

Instagram Stories

Onze jongste is fan van alles wat met Marvel te maken heeft, met als favoriete superheld Spiderman. Die zaterdag was er een Marvel Universe show in Ahoy Rotterdam. Onze kids en hun neefje vonden het geweldig, wij vonden het lichtelijk tenenkrommend ;(.

Zondag 13 november.

Instagram Stories

Als snack houden wij thuis allemaal van tomaat, mozzarella en parmaham. Normaal strooi ik er heel veel peper over maar daar houden de kids niet zo van. 

Maandag 14 november.

Instagram Stories

Naar deze Frxxxtion Stick van Tarte Skincare was ik al een tijdje nieuwsgierig. Op het moment ben ik deze 3 in 1 peeling, cleanser en masker aan het testen. Ideaal voor on the go gebruik, dit product is zeker een review waard.

Dinsdag 15 november.

Instagram Stories

Niets leukers dan Masterchef Australië kijken tijden het avondeten (of na het eten tijdens de koffie). Marterchef Australië en USA zijn mijn favoriet. Masterchef Holland heb ik echt nog nooit naar gekeken, ik vind de Hollandse kookprogramma’s niets aan. Vanavond is de uitslag van de finale (weet stiekem al wie er wint) en dan begint Masterchef USA Junior.

Donderdag 17 november.

Instagram Stories

Orofluido is een haarmerk dat ze in de kapsalon verkopen waar ik altijd naar toe ga. Af en toe hebben ze een ander fijn product als Limited Edition in het assortiment zoals deze lipgloss, De kleur is een mooie nude en geeft heel veel gloss. 

Instagram Stories

Deze lipliner van Huda Beauty is een echte multitasker en kan je ook gebruiken om je hele lippen mee in te kleuren. De formule is hydraterend en geeft geen droog gevoel. Resultaat is een matte finish die uren mooi blijft zitten. Bovenstaand is de kleur Icon, een mooie rood bruine kleur.  

Instagram Stories

SuperDry vind ik een heel fijn merk met super mooie basic kleding, vooral de hoodies zijn top. Mijn pyjamabroek was toe aan vervanging en bij het online shoppen naar nieuwe kleding kwam ik deze pyjamabroek tegen! 

Vrijdag 18 november.

Instagram Stories

De volgende dag kwamen onze nieuwe schoenen van Converse binnen die we ook hadden besteld. Zitten comfortabel en lopen heerlijk. Check nu Cyber Monday bij Converse, 30% korting op alles (zie banner hieronder).

[ad name=”HTML-7″] 

Instagram Stories

Inmiddels staat de review van deze 2 Rituals producten online. Een foaming douche gel en een douche olie die beide heerlijk ruiken naar Indiase Roos. Rituals Cosmetics is o.a. te koop bij Douglas.nl

Zaterdag 19 november.

Instagram Stories

Bij Douglas.nl kocht ik voor mijzelf de Porefessional primer van Benefit. De getinte moisturizer van Clarins kocht ik voor mijn schoonmoeder die helemaal fan is van alle Clarins producten. Nu 25% korting op het gehele assortiment bij Douglas.nl (helaas niet op Benefit Cosmetics). Wel 20% korting bij Benefit Cosmetics zelf.

Instagram Stories

Onderweg naar mijn schoonouders. Sjaal is van Superdry en daar leef ik zo’n beetje in nu het buiten zo koud is.

Instagram Stories

Hoe leuk is dit vogelhuisje! Gemaakt door mijn schoonvader met gesprokkeld hout. Ons terras ziet er in de winter altijd zo kaal uit, dit fleurt het een klein beetje op. 

Zondag 20 november.

Instagram Stories

Zondag gingen we naar Loods 5 in Amersfoort om ons huis nog wat aan te kleden. We hebben een aantal hele leuke dingen gekocht die ik in de loop der tijd nog voorbij zal laten komen. Uiteraard hoort een lekkere lunch met een bakje koffie er op zo’n dag bij. 

Instagram Stories

Die avond heerlijk sushi gegeten bij Shabu Shabu (was onze trouwdag).

Dinsdag 22 november.

Instagram Stories

Over dit serum heb ik inmiddels een review geschreven. Skinlongevity van bareMinerals is een dun serum dat je huid exfolieërt en vocht aanvult zodat fijne lijntjes minder zichtbaar worden. bareMinerals Skinlongevity Vital Power Infusion is te koop bij Lookfantastic.com Gebruik de code LF15 voor 15% korting.

Instagram Stories

Daar is hij weer, mijn favoriete primer! Dit is een primer die ik iedere dag gebruik en waarvan ik altijd zorg dat ik een back-up in huis heb. Nu 20% korting bij Benefit Cosmetics

Instagram Stories

Bij Loods 5 kochten we deze leuke retro blikjes. Puur voor de sier want er zit niets in ha!

Donderdag 24 november.

Instagram Stories

Ik denk dat het inmiddels wel duidelijk is dat ik een lichtelijke koffieverslaving heb. De Nespresso cups gaan daarom ook hard. Als dank voor de vele bestellingen kregen we een aantal verschillende cups kado van Nespresso. 

Vrijdag 25 november.

Instagram Stories

Schrik niet maar dit ooglift serum van Murad is fantastisch. Ik denk dat ik hier snel een review over zal schrijven. Te koop Lookfantastic.com Gebruik de code LF 15 voor 15% korting.

Dat was weer een kijkje in mijn Instagram Stories van de afgelopen weken, ik hoop dat je het leuk vind!

XO. 

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *