Mijn 2 weken in Instagram Stories

Instagram Stories ga ik steeds leuker vinden. Inmiddels zijn er al weer een paar nieuwe functies bijgekomen zag ik, die ga ik voor de aankomende tijd proberen. 

Ik laat jullie dit keer de afgelopen 2 weken zien van mijn Instagram Stories.

Instagram Stories. 

Vrijdag 28 oktober. 

Instagram Stories

Dit zijn de kwasten die ik iedere dag gebruik. Een stippling kwast van Zoeva voor het aanbrengen van mijn foundation, een blush kwast van Zoeva en een poederkwast van Too Faced

Instagram Stories

Het was weer tijd om mijn nagels te laten doen. Ik wilde graag een natuurlijk kleurtje. Dit is de kleur 316 Mistress & Maid van ProNails, een natuurlijk kleurtje maar toch ook een beetje een Herfst tintje. 

Instagram Stories

We hadden nog wat ribbetjes en kipfluifjes over van het avondeten. Die gingen er een paar uur later nog prima in met een wijntje (en een glas Spa Rood voor manlief).

Zaterdag 29 oktober.

Instagram Stories

Een gezond ontbijt met griekse yoghurt, cruesli en blauwe bessen. Daarnaast citroenwater en natuurlijk koffie.

Instagram Stories

Die middag had ik zin in een volkoren cracker met avocado en garnalen. 

Zondag 30 oktober.

Instagram Stories

Deze exfoliating cleanser van Clinique ben ik aan het testen en zal ik waarschijnlijk nog wel een review over schrijven. Tot nu toe bevalt hij prima in ieder geval.

Dinsdag 1 november.

Instagram Stories

Ik ben altijd op zoek naar oogschaduws die het beste bij mijn oogkleur passen. Het Modern Renaissance Palette van Anastasia is geweldig voor blauwe ogen. De oogschaduws van Anastasia zijn heel fijn, goed gepigmenteerd en weinig fall-out. Ook zijn er oogschaduws die je los per kleur kunt krijgen, dit is de kleur Red Earth, een matte rood-bruine kleur. 

Instagram Stories

Het werd tijd om mijn nagellakken uit te zoeken en hele oude weg te gooien. Ook al laat ik mijn nagels iedere 3 weken doen door een nagelstyliste en kies ik bij haar een leuk kleurtje, vind ik het leuk om er af en toe een ander kleurtje overheen toe doen. Ik heb van veel verschillende merken nagellakken, met als favoriete merken Dior, Sally Hansen, O.P.I. en ProNails.

Woensdag 2 november.

Instagram Stories

Ik probeer altijd op een dag genoeg water te drinken (ook wel nodig naast een koffieverslaving), maar soms heb ik gewoon ontzettend zin in Fanta of Cola!

Instagram Stories

Hoewel ik het meest productief ben in de ochtend is het ’s avonds, wanneer de kinderen op bed liggen, een fijn moment om nog even rustig te kunnen werken. Tenzij manlief een spannende film gaat kijken dan ben ik teveel afgeleid (ik heb namelijk een concentratievermogen van een dropveter). 

Donderdag 3 november.

Instagram Stories

Bij de kapper voordat mijn haar wordt bijgekleurd. Ik vind het altijd een heerlijk moment bij de kapper, gezellige meiden, kletsen, koffieleuten en roddelbladen lezen. 

Instagram Stories

Iets minder charmant dit! Eerst wordt mijn uitgroei bijgewerkt en daarna gaan er altijd nog highlights in om mijn kleur mooi helder blond te houden. 

Instagram Stories

Ik ben gek op likeur 43, zo lekker vind ik dat. Mijn man bracht deze nieuwe variant mee, maar getverderrie wat ontzettende smerig is dit. NIET TE DOEN! Smaken verschillen natuurlijk maar dit smaakte echt alsof ik puur parfum zat op te drinken. 

Vrijdag 4 november.

Instagram Stories

Vrijdagmorgen vertrokken we heel vroeg met de kinderen op weg naar Disneyland Parijs. Een drinkbeker van Starbucks thuis tot de nok toe gevuld met sterke Nespresso. 

Instagram Stories

Ik vind de Ripped Jeans trend ook voor mannen heel mooi (en sexy)!

Instagram Stories

En wat doe je als eerste wanneer je in Disneyland Parijs bent…………..koffie drinken. Beetje jammer dat ze altijd mijn naam verkeerd spellen, maar oké. 

Instagram Stories

Nadat we in alles wat over de kop gaat hebben gezeten gingen we de 1e avond eten bij het allerleukste restaurant van Disney, het Rainforest Café. Daar bestelde we als afsluiter dit heerlijk toetje, Volcano, die we met z’n viertjes deelde. Schoon opgegaan kan ik je vertellen.

De 2e avond gegeten bij het restaurant Bistrot Chez Rémy, die bij de populaire attractie Ratatouille hoort. Het restaurant is super leuk gemaakt, maar het eten viel tegen.  

Zaterdag 5 november.

Instagram Stories

Mijn lieve kleine held ontmoette zijn grote held, Spiderman! De blik in z’n ogen wanneer hij hem “echt” ziet is onvergetelijk. 

Instagram Stories

Het vuurwerk bij Disney, met muziek en een lichtshow, is altijd spectaculair. Er gaat echt voor een kapitaal de lucht in. 

Maandag 7 november.

Instagram Stories

Deze 2 schattige espresso kopjes hebben we meegenomen van Starbucks voor thuis. 

Instagram Stories

Onze lieve hond Rigo heeft ons gemist afgelopen weekend. Aandacht!!!! Het is een Berner Sennenhond (reu) die 5 december al weer 9 wordt. 

Dinsdag 8 november.

Instagram Stories

Dit soort oude platen vind ik heel erg leuk. We hebben er verschillende van, leuk om 1 muur vol mee te hangen.

Instagram Stories

Naast een hond hebben we ook nog 2 katten. Dit is de oudste, een Ragdoll. Nu het zo koud is buiten zijn ze wat meer binnen en liggen ze uren knock out op de bank. 

Instagram Stories

Dit is de nieuwste verzorgingslijn van Revlon Professional. Review staat inmiddels online en kan je hier lezen.

Donderdag 10 november.

Instagram Stories

Ik heb een tasje waar ik mijn makeup in heb dat ik dagelijks gebruik. Daarnaast heb ik dit tasje met producten die ik ook graag gebruik ter afwisseling op mijn dagelijkse routine.

Instagram Stories

Hoe stoer is deze sleutelhanger van de Hulk!

Instagram Stories

Voordat ik ga slapen nog even deze foto, met mijn natte haren nog in de handdoek gedraaid.

Vrijdag 11 november.

Instagram StoriesHet merk IT Cosmetics heeft hele fijne producten. Ik had al een tijdje een concealer van hun gebruik en nu dus ook deze fijne oogcrème. Deze is nieuw in het assortiment en maakt vermoeiende ogen weer wakker. 

Instagram Stories

Mijn zelf gecreëerde parfum Blush is binnengekomen en is nu ook te koop via Fragancebyme.com. De geur is te omschrijven als sensueel en mysterieus met een poederachtige touch. 

Instagram Stories

Instagram Stories

Ons kantoor aan huis is eindelijk af, heel gezellig met 2 bureaustoelen en een bank. Eerst gebruikte we dit gedeelte van het huis als schuur, maar nu we een grote schuur hebben laten bouwen waar nu alle spullen in staan konden we dit gedeelte ombouwen als kantoor. Het is nog niet helemaal af, er moeten nog wat dingen aan de muur e.d., maar het belangrijkste staat.  

Dat waren mijn 2 weken in Instagram Stories.

XO Frieda.

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *