Instagram Stories eerste weken van 2017

By Frieda zondag, januari 22, 2017 0 , , Permalink 11

De eerste weken van januari vind ik altijd een beetje suf. De maand december is de maand van de gezelligheid en dan valt alles na Nieuwsjaardag weer stil en begint het “normale” leven weer. Mijn Instagram Stories van begin januari gaan daarom ook voornamelijk over het weer, en dan met name hoe koud het is! Ik ben gewoon niet zo goed met koud weer. Wanneer de temperatuur het hele jaar door niet onder de 20 graden zou komen lijkt mij echt een zaligheid!

Instagram Stories eerste weken van 2017.

Zondag 1 januari 2017.

Instagram Stories

Nieuwsjaarsdag begint natuurlijk met vuurwerk. We vierden het dit jaar bij mijn schoonzus. Ik had dit jaar behoorlijk veel siervuurwerk voor de kinderen gekocht, maar ze vonden de rotjes en andere knallers toch leuker! 

Instagram Stories

Vuurtje stoken is typisch een mannending. Je zou haast denken dat iedere man diep van binnen een klein pyromaantje is ;). Ik moet toegeven dat ik de warmte wel erg fijn vond, want man wat was het koud!

Instagram Stories

Op 1 januari ben ik begonnen met mijn 30 Day Detox Tea van Teami Blends. Review kan je hier lezen. Dit bevalt heel erg goed, vooral de thee die je in de avond drinkt, voor het slapen gaan, doet heel veel voor je stoelgang. De thee in de ochtend geeft je energielevel een boost. Beide hebben de smaak van groene thee en kan je eventueel zoeter maken met honing. 

Instagram Stories

De laatste jaren is het in ons gezin een traditie geworden om op Nieuwsjaarsdag ’s avonds uiteten te gaan, lekker sushi of naar een steakhouse. 

Donderdag 5 januari 2017.

Instagram Stories

Mijn kinderen hadden deze week nog vakantie. Samen met een vriendin en haar kinderen gingen we naar een Landal Park waar we eerst gingen lunchen. Dat is meestal de volgorde die we aanhouden, eerst eten en daarna dat doen waar we voor gekomen zijn ha! Na de lunch gingen de kinderen het speelparadijs in en gingen wij lekker bakjes koffie drinken!

Instagram Stories

Over deze fantastische lip combo heb ik een artikel geschreven dat je hier kan lezen. De matte liquid lipstick is van Huda Beauty in de kleur Bombshell. Dat is een hele mooie nude kleur die heel lang blijft zitten. Wanneer ik een liquid lipstick gebruik die mat opdroogt zorg ik altijd voor goed gehydrateerd lippen. Het GlamGlow Thirstymud is een masker dat je ook als verzorging onder je liquid lipstick kunt gebruiken. Zo krijg je niet dat nare droge gevoel op je lippen dat veel liquid lipsticks geven. 

Vrijdag 6 januari 2017.

Instagram Stories

Vrijdag besloten mijn man en ik met de kinderen naar Fashion Outlet Batavia Stad te gaan. Daar waren we echt al jaren niet meer geweest. Zoveel veranderd en groter geworden! Na een klein beetje geshopt te hebben gingen we lunchen bij La Place en daar was het druk! Wel lekker gegeten. Na de lunch nog meer geshopt, we moesten op tijd weer terug want ik had een afspraak bij mijn nagelstyliste. 

Instagram Stories

Mijn Kerstnagels gaan er af. Bye Bye glitters, het is weer tijd voor wat meer neutraals.

Instagram Stories

Altijd moeilijk kiezen met zoveel keus. Ook heeft ze vaak iedere keer weer een stuk of 4 nieuwe kleuren, om het nog makkelijker te maken. Maar goed, ik ben er uit, ik wil deze keer graag een roze kleur met een matte finish. Ik vind matte nagels heel erg mooi, vooral zwart mat vind ik cool. Maar zoals ik al van plan was is het een mooie roze kleur geworden die de nagelstyliste mat heeft gevijld. Foto van mijn nagels kan je vinden in mijn Instagram Feed

Zaterdag 7 januari 2017.

Instagram Stories

Instagram Stories

Ook al houd ik niet van de kou en ben ik dus ook niet dol op sneeuw, moet ik toegeven dat het uitzicht er wel heel mooi van wordt.

Donderdag 12 januari 2017.

Instagram Stories

Het enige leuke aan de winter vind ik de gezelligheid binnen. Lekker warm met de openhaard aan achter mijn laptop. Nu hebben we een heel mooi kantoor aan huis, maar als het zo koud is buiten vind ik het fijn om dicht bij de openhaard te zitten. 

Instagram Stories

Daar denkt deze kleine kabouter net zo over. Wat is dat toch met katten dat ze overal op of in moeten gaan zitten?

Instagram Stories

Je zou het niet zeggen maar deze beauty is de moeder van de kleine zwarte kat. Zij gaat niet op je zitten maar altijd naast je. 

Instagram Stories

Ook dit schatje moest even op de foto natuurlijk. Wat een beestenboel bij ons thuis eigenlijk! Onze lieve Berner Rigo is al 9 jaar en is niet meer één van de snelste. 

Vrijdag 13 januari 2017.

Instagram Stories

Nog steeds koud en wit buiten. 

Instagram Stories

En nog steeds is het uitzicht prachtig.

Instagram Stories

Kids waren deze avond druk met het maken van een sneeuwpop. Het is trouwens niet bij deze sneeuwpop gebleven. Olaf kreeg er nog 3 kindjes bij :).

Zondag 15 januari 2017.

Instagram Stories

Deze dag werd letterlijk een dagje bank hangen, op de Wii en films kijken met z’n allen. We hadden eerst in de planning om de vakantiebeurs te bezoeken, voor wat inspiratie om een keer een andere reis te maken, maar daar hadden we uiteindelijk geen zin in. 

Instagram Stories

De volgende dag is het Martin Luther King Day. Op deze dag had ik een speciale korting voor mijn lezers op hun eventuele order bij Teami Blends. 

Maandag 16 januari 2017.

Instagram Stories

Weer een nieuwe week, maandagmiddag is het tijd voor mijn favoriete salade van Subway. Ik bestel deze altijd met extra bacon en extra vlees. Geen tomaat en geen saus maar wel olijfolie en kruiden. 

Dinsdag 17 januari 2017.

Instagram Stories

Ik had altijd een make-up tasje van Zoeva in gebruik, maar deze is best groot en propte ik natuurlijk helemaal vol. Iedere morgen ging het hele tasje op z’n kop in de wasbak en daar werd ik een beetje kriegelig van. Het Zoeva tasje heb ik nog steeds, alleen heb ik daar mijn makeup uitgehaald dat ik iedere dag gebruik. Dat zit nu in dit kleine tasje van Clinique. Lekker overzichtelijk! 

Hoe heb jij de eerste weken van 2017 beleefd? XO Frieda

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *