Shoptip Holland & Barrett 3 halen 1 betalen

Sinds afgelopen zaterdag heeft Holland & Barrett zijn grootste actie van het jaar, 3 halen 1 betalen. Tot en met zondag 8 januari 2017 kan je met meer dan 40 producten combineren tijdens deze 3 = 1 actie. 

Shoptip Holland & Barrett.

Holland & Barrett 3 halen 1 betalen

Ik neem een aantal producten met je door die je kunt combineren. Dit zijn producten die ik interessant vind en zou kopen of heb gekocht. Voor jouw ideale 3 = 1 combinatie klik je op de banner of op de onderstaande producten om alle producten te kunnen bekijken die mee doen. 

De Tuinen Aloë Vera DrinkDe Tuinen Aloe Vera Drink Cranberry

De Tuinen Aloë Vera Drink. Een drankje dat vol zit met vitaminen en mineralen. Ondersteunt je spijsvertering, zorgt voor een stralende huid en boost je weerstand. Ook verkrijgbaar in de Cranberry variant.  

Chia Zaad

holland & barrett gedroogde cranberrys

Holland & Barrett Omega Mix

Dit zijn 3 producten die ik in de ochtend graag door mijn yoghurt met muesli doe. Chia Zaad zit bomvol vezels, eiwitten, omega 3 en 6, ijzer, magnesium, vitamines en mineralen. Het eten van Gedroogde Cranberry’s verlaagt het risico op blaasontsteking, verlaagt bloedruk, bevat vezels, vitamine C en E en versterkt je immuunsysteem. De Omega Mix wissel ik af met de Chia Zaad anders wordt het teveel van het goede. Deze mix bevat namelijk ook veel omega vetzuren en bevat een combinatie van 5 verschillende voedzame zaden. 

Holland & Barrett Vitamine B-Complex + B12
Holland & Barrett IJzer + Vitamine C          

Als laatste een aantal supplementen. Holland & Barrett Vitamine B-Complex + B12 ondersteunt de stofwisseling, houd je huid gezond en helpt bij vermoeidheid. Holland & Barrett IJzer + Vitamine C ondersteunt je immuunsysteem en vermindert ook vermoeidheid. IJzer is belangrijk voor de rode bloedcellen, vitamine C verstrekt de opname van ijzer in je lichaam.

Succes met deze mega actie! Hopelijk heb je wat aan deze tip. XO Frieda.

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *