Opgemaakt december 2016

Nog 1 dag en dan is het 2017. Dit jaar is echt ontzettend snel voorbij gegaan. Iedereen zegt het, ik denk ook echt dat naarmate je ouder wordt het ieder jaar sneller lijkt te gaan. Het is in ieder geval weer tijd voor een artikel waarin ik jullie laat zien welke beautyproducten ik allemaal heb opgemaakt in de laatste maand van 2016. 

Opgemaakt december 2016.

Opgemaakt beautyproducten december 2016

Opgemaakt beautyproducten december 2016

Met de klok mee:

  • Ik heb nog nog niet zo lang geleden een review geschreven over het merk Beauty Kitchen dat exclusief te verkrijgen is bij Holland & Barrett. De verkwikkende Body Wash van Beauty Kitchen is opgegaan. Deze body wash met als hoofdingrediënt alpenolie zuivert en hydrateert je huid. 

Nu met 25% korting te koop bij Holland & Barrett

  • Normaal gesproken ben ik een groot fan van het merk Boscia. Op het moment heb ik een hele fijne gezichtsreiniger in gebruik, maar deze exfoliating peel gel vond ik helemaal niks. Dit flesje is ook nog helemaal niet op. Het product blijft bij mij teveel aan mijn gezicht plakken, heel vervelend. 

Het merk Boscia is te koop bij Sephora.com.

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Infusion is te koop bij Lookfantastic.com

  • Deze compressed deodorant van Dove heb ik in verschillende varianten. Ze ruiken allemaal erg lekker en geven de hele dag een goede bescherming tegen nare geurtjes en zweet. 0% Alcohol.

Deze Dove deodorants zijn te koop bij Drogisterij.net 2 + 1 gratis. 

  • Ik heb nu 2 verschillende droogshampoos van Batiste in gebruik, die blijven favoriet. De droogshampoos van Andrélon vind ik een goed alternatief. Maken mijn haren fris en geven lekker veel volume. 

Andrélon droogshampoos zijn te koop bij Drogisterij.net

  • De reinigingsdoekjes van Demak Up zijn ideaal voor in de ochtend of om in de avond de laatste restjes mascara weg te poetsen. Deze variant voor de droge of gevoelige huid vind ik het fijnst. 

Demak Up is te koop bij Drogisterij.net 1 + 1 gratis.

  • Laura Geller GlamLash is een fijne mascara die veel volume en lengte geeft. Geeft helaas wel een beetje af na een aantal uurtjes. De mascara is mooi op te bouwen en de kleur is intens zwart. 

Laura Geller GlamLash mascara is te koop bij Lookfantastic.com

  • Mijn absolute nummer 1 foundation van dit moment, de Anastasia Beverly Hills Stick Foundation. Dit is een natuurlijk dekkende foundation die de hele dag mooi blijft zitten. Verkrijgbaar in maar liefst 28 verschillende tinten zodat er voor iedere huidkleur een geschikte tint is. 

Anastasia Beverly Hills Stick Foundation is te koop bij Sephora.com

Laatst had ik het over mijn favoriete producten en daar behoorde deze Gray Shampoo van American Crew ook bij. Het is een mannenlijn die heerlijk ruikt, deze shampoo maakt mijn blonde haren helder en lekker zacht. 

American Crew is te koop bij Bol.com.

Rituals is een merk dat ik steeds meer ga waarderen. Dit is een body cream uit de collectie The Ritual of Dao, een rijke crème die lekker ruikt en mijn huid zacht maakt. 

Rituals is te koop bij Bol.com

Als laatste een scrub van één van mijn favoriete merken qua huidverzorging. De Alpha-H Micro Cleanse Super Scrub bevat 12% Glycolzuur en verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en vermindert fijne lijntjes en pigmentvlekken. 

Alpha-H is te koop bij Beautybay.com.

Fijne jaarwisseling iedereen! Kijk uit met vuurwerk en geniet van elkaar XO Frieda.

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *