Laura Geller GlamLash Dramatic Volumizing Mascara

Ik ben een paar keer de mist ingegaan met mascara’s die ik heb gekocht en die totaal niet aan mijn verwachting deden. Nu ben ik ook erg kritisch wat betreft het resultaat dat een mascara moet geven en continue op zoek daar die ene holy grail mascara. Zou ik deze dan nu toch gevonden hebben?

Laura Geller GlamLash Dramatic Volumizing Mascara.

Laura Geller GlamLash Dramatic Volumizing Mascara

Deze mascara heeft het soort borsteltje wat ik zo fijn vind. Een lang, dun en hard borsteltje vind ik het fijnst werken. Hiermee kan ik goed vanaf de wimperrand naar boven werken. De kleur is intens zwart en de mascara is niet waterproof. 

Conclusie.

Holy grail? Qua volume en lengte een absoluut ja, maar hij geeft na een tijdje een klein beetje af net onder mijn wenkbrauw bot. Dat is dan ook eigenlijk het enige minpuntje. Op mijn onderste wimperrand gebruik ik geen mascara.

Deze mascara is heel mooi op te bouwen, wimpers worden niet hard maar blijven flexibel. Geen klontjes maar juist hele mooie waaiers van wimpers met lekker veel volume en lengte. Het borsteltje geeft genoeg product af zonder dat het gaat klonten. Deze mascara is ook ideaal voor lensdragers (zoals ik) want het irriteert de ogen niet. De mascara is niet waterproof maar gaat er niet goed af met alleen maar een gezichtsreiniger. Ik gebruik als extra reinigingsdoekjes om de laatste restjes mascara te verwijderen.

Laura Geller GlamLash mascara is te koop bij Lookfantastic.com voor € 22,95. Gebruik code LF15 voor 15% korting op je order. 

Heb jij een holy grail mascara? Let me know XO.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.