bareMinerals Skinlongevity Vital Power Infusion

Serums, mijn favoriete verzorgingsproduct omdat ze vaak vol zitten met vitaminen en mineralen en het gevecht aangaan met huidveroudering. Het mooie merk bareMinerals heeft een nieuw serum in het assortiment, SkinLongevity Vital Power Fusion. Dit is een lichtgewicht serum, dikker dan een toner maar dunner dan een crème, dat het gevecht aangaat met huidveroudering en zorgt voor een stralende en gezonde huid.  

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Infusion.

De benadering van barMinerals voor eeuwige schoonheid is simpel; geef je huid de kracht om er gezonder en jonger uit te zien. Na jaren van onderzoek is bareMinerals er achter gekomen dat onze huid naarmate we ouder worden op natuurlijke wijze mineralen verliest. Skinlongevity is ontwikkeld om je huid aan te vullen met mineralen, te stimuleren en je teint gezond en stralend te houden.

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Infusion

Het serum zit in een mooie gouden glazen fles met een inhoud van 50ml.

De formule bevat een goede mix van Niacinamide (vitamine B3) + vitamine C. Niacinamide staat hoog op de ingrediëntenlijst en is heel belangrijk ingrediënt voor een gezonde huid. Niacinamide versterkt de barrièrefunctie van de huid waardoor de huid minder vocht verliest en beter bestand is tegen invloeden van buitenaf (denk aan de zon). Omdat Niacinamide exfolieert wordt de huid bij regelmatig gebruik gladder en rimpels en pigmentvlekken minder.    

Gebruik.

Na het reinigen verdeel je 2 pompjes over je gezicht en hals. Voor het beste resultaat gebruik je het serum in de ochtend en in de avond. 

Conclusie.

Ik gebruik het serum nu ongeveer af en aan voor 2 weken en het bevalt erg goed. Het dunne serum trekt heel snel in de huid en laat geen plakkerig laagje achter. Ik gebruik het serum alleen in de avond voor het slapen gaan en in de ochtend is mijn huid mooi glad en egaal. Mijn huid voelt gehydrateerd en gevoed, is zacht en heeft een gezonde glow. Het is geschikt voor alle huidtypes en geeft geen irritaties of puistjes.  

Tip; wat ik altijd doe met anti-aging producten is het laatste restje in de huid van mijn handen masseren. Vooral met serums werkt dit fijn omdat ze zo vloeibaar zijn.

bareMinerals Skinlongevity Vital Power Infusion is te koop bij Lookfantastic.com voor € 53,45 Gebruik de code LF15 voor 15% korting.

Wat is jouw favoriete bareMinerals product? Let me know XO.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *