FILORGA Time Filler 5XP

Nieuwe verbeterde Time Filler formule, de FILORGA Time Filler 5XP: 5 anti rimpel voordelen geïnspireerd op de esthetische geneeskunde. All eyes on deze nieuwe cosmetica revolutie! 10 jaar nadat het merk zijn eerste crème, Time Filler, formuleerde, brengt FILORGA opnieuw een revolutie teweeg in de wereld van anti-rimpel huidverzorging en heeft het een dagcrème uitgevonden met 5XP- technologie. Dit is een unieke formule geïnspireerd op 5 expertisegebieden van esthetische geneeskunde. Het strijkt 5 soorten rimpels glad.

FILORGA Time Filler 5XP

FILORGA Time Filler 5XP

5 ACTIEVE INGREDIËNTEN GEÏNSPIREERD OP ESTHETISCHE GENEESKUNDE, VOOR 5 SOORTEN RIMPELS

1 EXPRESSIE RIMPELS: Veroorzaakt door herhaalde microspanningen van de gezichtsspieren, ze moeten ontspannen.

Oplossing: BOTOX-LIKE TRIPEPTIDE

GEÏNSPIREERD DOOR BOTULINUMTOXINE- INJECTIES: de nieuwe formule in TIME-FILLER 5XP bevat een tripeptide dat de afgifte van acetylcholine blokkeert – een neurotransmitter die de spieren samentrekt – om de gelaatstrekken te ontspannen zonder de gezichtsuitdrukkingen te immobiliseren.

2 DIEPE RIMPELS: Dit zijn echte dermale fracturen, ze zijn gekoppeld aan een verlies van elasticiteit in de huid, die daardoor slap en gerimpeld wordt.

Oplossing: FILLER-LIKE DUO

GEÏNSPIREERD OP FILLERS: TIME-FILLER 5XP bevat een complex van twee collageenverhogende matrikines gecombineerd met ingekapseld hyaluronzuur om de dichtheid van de ondersteunende laag van de huid te vergroten en de huid diep van binnen te vullen.

3 OPPERVLAKTE RIMPELS: Dit zijn Microscheurtjes in de huid die verband houden met een vertraging van het celmetabolisme.

Oplossing: PEELING-LIKE ZEE VENKEL

GEÏNSPIREERD OP PEELINGS: TIME-FILLER 5XP voordelen van de herstellende eigenschappen van zeevenkel voor een gladmakende werking op oppervlakterimpels en verhoogde celvernieuwing, zonder de huid te irriteren of fotosensibiliserend te maken.

4 DROOGTE RIMPELS: Het zijn fijne rimpels en worden overal in het gezicht aangetroffen. Ze verschijnen wanneer de huid niet langer in staat is om de productie van zijn vochtfactoren te reguleren en het water niet langer correct vast weet te houden

Oplossing: MESO-LIKE PLANT

GEÏNSPIREERD DOOR REVITALISATIE-INJECTIES: NCEF, een iconisch FILORGA-complex, wordt gecombineerd met een krachtig botanisch extract van de wortel van de Imperata Cylindrica. Deze plant maakt gebruik van water en recreëert de intrinsieke waterreserve in de opperhuid om de huid intens te hydrateren en te vullen.

5 NEK RIMPELS: Dit zijn nieuwe rimpels die in de nek verschijnen door het gebruik van computers, tablets en smartphones.

Oplossing: LIFTEND DRAAD ALS ACTIEF INGREDIËNT

GEÏNSPIREERD OP LIFTENDE DRADEN: een herstructurerend botanisch extract (afkomstig van de Australische bloem Kangaroo Paw) stimuleert de synthese van het Tenscin-X-eiwit, een dermale architect, waarvan de productie afneemt met de leeftijd, wat leidt tot de desorganisatie van de extracellulaire matrix. Geïnspireerd op het liften van draden, reorganiseert dit exclusieve FILORGA-werkzame ingrediënt de collageen- en elastinevezels om de huid van het gezicht en de hals strakker te maken.

EEN DAGCRÈME, TWEE TEXTUREN

FILORGA Time Filler 5XP

TIME-FILLER 5XP: een op maat gemaakte, verzachtende zintuigelijke ervaring om aan de behoeften van alle huidtypes te voldoen!

CRÈME

Correctie voor alle soorten rimpels: een verzorgende, royale en omhullende textuur voor direct comfort voor de normale tot droge huid.

CRÈME-GEL

Correctie voor alle soorten rimpels: een lichte, frisse textuur verrijkt met zink die snel wordt opgenomen in de huid voor een langdurige, matte finish voor de gecombineerde tot vette huid.

WELKE OPLOSSINGEN ZIJN BESCHIKBAAR VOOR VROUWEN BINNEN DE COSMETICA?

FILORGA Time Filler 5XP

Conventionele anti-rimpelformules pakken maar al te vaak slechts één type rimpel tegelijk aan. Als gevolg hiervan moeten vrouwen één specifieke rimpel kiezen om te behandelen en de andere verwaarlozen, of een eindeloze reeks skincare producten gebruiken in de hoop verschillende soorten rimpels te verminderen. De resultaten zijn in beide gevallen teleurstellend.

Na het onmiddellijke success van TIME- FILLER INTENSIVE, een versterkt serum geïnspireerd op de beste injectietechnieken in de esthetische geneeskunde, bevestigt FILORGA zijn positie als cosmetische game- changer met zijn nieuwste innovatie.

Lees ook de review van Judith van Pinkpress over Filorga.

FILORGA Time Filler 5XP is verkrijgbaar bij ICI Paris XL of www.filorga.com.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *