My Everyday Makeup Routine

Mijn dagelijkse makeup routine is vrij simpel en heb ik in 15 minuten gedaan (inclusief haar föhnen). Het is een perfecte makeup routine wanneer je naar je werk moet, je kids naar school moet brengen of je wekelijkse boodschappen moet doen. Deze routine geeft je een natuurlijke look en een verzorgde uitstraling. Wanneer je in de avond nog door moet naar een feestje dan is deze everyday makeup gemakkelijk glam te maken met eyeliner en oogschaduw.

 

My Everyday Makeup Routine. 

My Everyday Makeup Routine

Dit zijn alle producten die ik nodig heb voor mijn everyday makeup routine. Ik laat jullie ook wat huidverzorging en een primer zien, omdat dit natuurlijk een belangrijk onderdeel is van je makeup.

My Everyday Makeup Routine

 • Nadat ik in de ochtend mijn gezicht heb gereinigd gebruik ik graag de Vitamin Mist van Alpha-H, deze geeft je huid een flinke oppepper en is ook te gebruiken als setting spray. Review kan je hier lezen.
 • Ik gebruik altijd een primer onder mijn makeup. Het maakt je huid mooi glad en zorgt ervoor dat je makeup langer blijft zitten. De Touch of Silk van Hannah maakt je huid zijdezacht, werkt matterend en houd het vocht vast in de huid.
 • De Farsáli Rose Gold Elixir gebruik ik in combinatie met mijn concealer voor onder mijn ogen. Het geeft een mooie glow en verhelderd de huid onder je ogen zodat fijne lijntjes en wallen minder opvallen. Review kan je hier lezen.

My Everyday Makeup Routine

 • Op het moment gebruik ik een hele fijne foundation van L’ Oréal Paris, de Infallible 24h-matte in de kleur 20 sand. Deze geeft een hele mooie matte dekking en blijft de hele dag mooi zitten. Perfect voor mijn gecombineerde huid.
 • De Kat Von D Lock-It concealer is een beetje mat maar werkt heel mooi in combinatie met de Farsáli Rose Gold Elixir. De concealer is waterproof en hoopt zich niet op in de fijne lijntjes. Mijn kleur is Light 18. 

My Everyday Makeup Routine

 

 • Als blush gebruik ik de Milani Baked Blush in de kleur Corallina. Deze blush bevat een mooi shimmer waardoor een highlighter overbodig wordt. In de blush zit een spiegel en een kleine brush.
 • Ik ben gek op matte lippen, deze van Revlon in de kleur 600 Devotion kocht ik in Amerika. De formule is heel romig en goed gepigmenteerd. Ik vind het belangrijk dat een matte lipstick of gloss gehydrateerd blijft aanvoelen op de lippen en dat doet deze. 
 • Ik gebruikte altijd de Ka-Brow van Benefit voor mijn wenkbrauwen en daar is de L’Oréal Paris Paradise Extatic Pomade een dupe van. Net zo goed, misschien zelfs wel beter. De formule is wat zachter maar wel goed gepigmenteerd. Ik gebruik de kleur 103 Chatain. Review kan je hier lezen. 
 • Mascara, de L’Oréal Paris Voluminous Carbon Black mascara. Ik wissel deze af met de L’Oréal Paradise Extatic mascara, beide ontzettend fijn. De Voluminous Carbon Black is heel erg populair en kocht ik in Amerika. Intens zwart, gaat niet klonten en geeft veel volume. 

My Everyday Makeup Routine

 • Als laatste 2 kwasten, beide van Zoeva. De 125 Stipling kwast gebruik voor het aanbrengen van mijn foundation en vind ik fijner werken dan de beautyblender. De beautyblender neemt teveel product op en dat doet deze kwast niet.
 • De 128 Cream Cheek is een hele fijne kwast om je blush mee aan te brengen vanwege de schijn aflopende haren. 

Dat waren alle producten die ik dagelijks gebruik. Veel L’Oréal Paris en maar een paar high-end producten. Een goede huidverzorging is de belangrijkste stap, wanneer je huid goed is gehydrateerd en gevoed zal je makeup veel mooier uitpakken. Overdag gebruik ik geen oogschaduw, meestal breng ik heel licht wat blush aan op mijn oogleden voor wat meer kleur. 

Zitten er producten die jij ook graag gebruikt? Let me know, XO Frieda.

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *