Alpha-H Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF 15

Vandaag een review over een nieuw product van één van mijn favoriete merken, Alpha-H. In eerste instantie lijkt dit product misschien op een foundation of een soort BB-Cream vanwege de licht roze kleur. In werkelijkheid is het een 5-in-1 dagverzorging dat je onder je make-up draagt als een soort primer. Deze moisturizer kan ook heel goed alleen worden gedragen, ideaal wanneer je geen foundation type bent maar je huid toch licht wilt egaliseren. Het mengt zich met je huidskleur en doet kleine oneffenheden vervagen.

Om je huid echt goed te beschermen tegen alle schadelijke invloeden, moet je aan heel veel dingen denken; zonlicht, vervuilde lucht en het blauwe licht van je computerscherm en telefoon. Het mooiste is natuurlijk dat je dit met één product kunt aanpakken.

Alpha-H Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF 15

Alpha-H Essential Skin Perfecting Moisturizer SPF 15

Alpha-H introduceert de Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF15. Deze next generation multifunctionele 5-in-1 dagverzorging speelt in op alle hedendaagse behoeften van de huid:

  • hydratatie
  • make-up primer
  • bescherming tegen blauw licht
  • bescherming tegen luchtvervuiling
  • UVA | UVB bescherming factor 15

In één eenvoudige stap is je huid op alle fronten future proof.  

Je huid staat dagelijks bloot aan onzichtbare schadelijke invloeden die zorgen voor vroegtijdige veroudering. De meest bekende is UV straling van de zon. Maar zelfs als je het grootste deel van de dag binnenshuis of op kantoor doorbrengt, sta je bloot aan onzichtbare schadelijke straling: het blauwe licht van computer-, telefoon en tabletschermen. Ook dit laat zijn  sporen na op de huid: het zorgt voor vorming van vrije radicalen, collageen afbraak en pigmentatie.

Ook onzichtbare stofdeeltjes zoals roet en uitlaatgassen doen een duit in het zakje: zij slaan neer op de huid, tasten de barrièrefunctie aan en veroorzaken oxidatieve schade. Het gevolg: een vale teint, vroegtijdige rimpels, verlies van vocht, stevigheid en pigmentatie.

Onze hedendaagse levensstijl heeft dan ook grote invloed op de conditie, teint en textuur van de huid. En de mate waarin we blootstaan aan deze onzichtbare invloeden zal de komende jaren alleen maar toenemen.

We hebben daarom meer dan ooit behoefte aan wetenschappelijk bewezen, multifunctionele producten  die niet alleen tijd besparen, maar ook écht wat doen voor de huid en haar helpen beschermen tegen de hedendaagse omgevingsfactoren.

Alpha-H Essential Skin Perfecting Moisturizer SPF 15

Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF15 combineert revolutionaire anti-age peptiden en antioxidanten met beschermende ingrediënten en zonnefilters. Deze moisturiser helpt niet alleen schade door de zon, blauw licht en luchtvervuiling te neutraliseren en voorkomen, maar versterkt de huid tegelijkertijd, zodat ze er gezond en stralend uit blijft zien.

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten.

ENZOGENOL – Een super antioxidant uit de schors van de Nieuw-Zeelandse Pinus Radiata (dennenboom). Het bevat een zeer effectieve mix van ontstekingsremmende stoffen maar staat vooral bekend vanwege de enorme effectiviteit waarmee het de collageen- en elastinevezels beschermt tegen UV-staling. Daarnaast stimuleert het de celgroei.

CUREBERRY – Een extract uit de bladeren van de blauwe bosbes. Het stimuleert de aanmaak van glutathion; de meest krachtige, lichaamseigen antioxidant. Daarnaast is klinisch aangetoond dat het een remmende werking heeft op door blauw licht veroorzaakte vrije radicalen. Ook remt het de aanmaak van enzymen die collageen en elastine afbreken.

POLLUSHIELD™ – Beschermt de huid gedurende 6 uur tegen 74% tot 97% van de in de lucht aanwezige vervuilende stoffen. Het legt een microscopische netstructuur over het huidoppervlak, waardoor luchtvervuiling, zware metalen en microdeeltjes worden tegengehouden. Zo helpt het de opbouw van toxische stoffen en oxidatieve schade in de huid te voorkomen.

POLLUSHIELD™ GEEFT KLINISCH BEWEZEN BESCHERMING: HET BINDT TUSSEN 74% EN 97% VAN DE VERVUILENDE STOFFEN GEDURENDE 6 UUR.

Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF 15

Naast de (zon)beschermende stoffen bevat de crème ook ingrediënten die de gezondheid van de huid verder optimaliseren.

Een tweevoudig tetra-peptidecomplex, bestaande uit UPLEVITY™ en SERILESINE™, werkt synergetisch samen om de huid te verstevigen, de aanmaak van collageen te stimuleren en de diepte van rimpeltjes te verminderen.

ONDERZOEK GEEFT AAN DAT DE TEINT EN TEXTUUR VAN DE HUID BIJ DAGELIJKS GEBRUIK VAN DEZE PEPTIDEN GLADDER EN GELIJKMATIGER WORDEN, EXPRESSIE RIMPELTJES WORDEN VERZACHT EN DE HUID MEER ELASTICITEIT VERTOONT.

NIACINAMIDE – Stabiliseert de barrièrefunctie van de huid door het verhogen van de ceramideniveaus en vermindering van trans-epidermaal waterverlies (TEWL). Hierdoor blijft de huid beter gehydrateerd.

SHEA BUTTER – Voedt de huid en werkt ontstekingsremmend.

CAFEÏNE – Hydrateert en verzacht de huid. Cafeïne zorgt tegelijkertijd voor vasoconstrictie; het vernauwt de bloedvaatjes waardoor de huid strakker en steviger lijkt.

De crème heeft een fluweelzachte, niet-vette textuur, die snel wordt opgenomen door de huid zonder wit waasje achter te laten. Hierdoor vormt het een uitstekende basis voor makeup.

Deze alles-in-één crème vormt een doorbraak in de bescherming van de huid tegen de gevolgen van onze moderne levensstijl: hydratatie, krachtige meervoudige bescherming én een perfecte teint met een gezonde, zachte gloed.

Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF15 is ideaal voor dagelijks gebruik wanneer blootstelling aan de zon minimaal is.

Gebruik: als laatste stap in je huidverzorging aanbrengen op gezicht, hals en decolleté, minstens 20 minuten vóórdat je naar buiten gaat.

Conclusie

Dit is voor mij een perfect product. Ik spendeer uren achter de computer (bloggerlife) en ik ben graag buiten wanneer de zon schijnt (hallo hyperpigmentatie). Dit product geeft je die mooie gezonde glow en je huid voelt gehydrateerd en zacht aan.

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

Alpha-H is verkrijgbaar via alpha-h.nl  Voor verkoopadressen zie ook alpha-h.nl.

“De wereld verandert en onze huidverzorging verandert mee.” 
Michelle Doherty, Alpha-H Director

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *