L’Oréal Paradise Extatic Mascara & Brow Pomade

De nieuwste makeup lijn Paradise Extatic van L’Oréal is een hype op internet. De Mascara en Brow Pomade zouden een dupe zijn van de Too Faced Better Than Sex mascara en de Benefit Ka-Brow eyebrow cream-gel color. Het is een hype omdat deze twee producten van L’Oréal zelfs beter zouden zijn dan de duurdere varianten. In Amerika heet de mascara net even anders dan hier in Europa, L’Oréal Voluminous Lash Paradise mascara, en heeft de verpakking ook meer weg van de Too Faced Better Than Sex mascara. 

L’Oréal Paradise Extatic Mascara & Brow Pomade.

L'Oréal Paradise Extatic Mascara & Brow Pomade

L'Oréal Paradise Extatic Mascara & Brow Pomade

De verpakking is rosé goud en heeft een luxe uitstraling. De mascara heeft een inhoud van 6,4ml en de brow pomade bevat 3 gram. 

L’Oréal Paradise Extatic Mascara.L'Oréal Paradise Extatic Mascara

De Paradise Extatic mascara bevat Castor olie dat je wimpers heel zacht maakt. 

L’Oréal Paradise Extatic Brow Pomade.

L'Oréal Paradise Extatic Brow Pomade

De Paradise Extatic Brow Pomade is er in 4 verschillende tinten, ik heb de kleur 103 Chatain. Het penseeltje zit, net als bij de Benefit Ka-Brow, in de dop. 

Conclusie.

Ik heb een gecombineerde huid en vaak is het zo dat een mascara gaat afgeven om mijn ooglid, net onder mijn wenkbrauw. Dat gebeurt bij deze mascara gelukkig pas aan het einde van de avond en op sommige dagen zelfs helemaal niet. De mascara blijft de hele dag mooi met een intense krul. Een intense kleur zwart met veel volume en lengte. De mascara is goed op te bouwen met meerdere laagjes maar na 2 laagjes heb ik al meer dan genoeg lengte en krul. Je wimpers blijven flexibel en drogen niet hard op. Het borsteltje werkt fijn en geeft lekker veel mascara af zonder dat het de wimpers laat klonten. Zoals je op de foto kunt zien zijn mijn wimpers lang en vol en blijven ze niet aan elkaar plakken. 

De Brow Pomade heeft een zachtere formule dan die van Benefit, hierdoor brengt het product gemakkelijk aan. De kleur 103 Chatain is een mooie natuurlijke kleur bruin die je wenkbrauwen een zachte kleur geven. De kleur blijft de hele dag goed op mijn wenkbrauwen zitten en vervaagt niet. Het penseeltje in de dop werkt prima en heeft een dunne schuine kant zodat je heel nauwkeurig je wenkbrauwen kunt intekenen. 

Is het de hype waard? Is het de beste drogist mascara tot nu toe? Is de L’Oréal Brow Pomade beter dan Benefit Ka-Brow? Op alle drie kan ik volmondig JA zeggen.

De L’Oréal Paradise Extatic lijn is te koop bij Bol.com.

Heb jij deze nieuwe makeup lijn van L’Oréal al geprobeerd? Let me know, XO Frieda.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *