Alpha-H Hyaluronic 8

Het fijne merk Alpha-H blijft één van mijn favoriete huidverzorging merken en laatst kreeg ik hun nieuwste product opgestuurd. Het serum Alpha-H Hyaluronic 8 heeft het effect van een filler maar dan zonder de prikken. Dat klinkt toch fantastisch! Nou dat is het ook.

Hyaluronzuur

Natuurlijk kan je Hyaluronzuur ook injecteren in de vorm van een filler zodat je huid er weer voller uitziet. Maar dit is niet iets wat iedereen aanspreekt. Persoonlijk stel ik het gebruik van een filler zo lang mogelijk uit, en probeer ik mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen van binnen en buiten. Dankzij producten als de Alpha-H Hyaluronic 8 blijven mijn fijne lijntjes minimaal en mijn huid elastisch en glowy.

Alpha-H Hyaluronic 8

H8-15ml

Die perfecte, volle, stevige en stralende huid die we als klein kind hadden, zouden we het liefst voor altijd behouden. Helaas neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af naarmate we ouder worden en verdwijnen ook de daarmee samenhangende eigenschappen. Je kunt hyaluronzuur injecteren in de vorm van een filler om je huid er weer voller uit te laten zien, maar deze ‘invasieve’ aanpak spreekt niet iedereen aan.

Alpha-H introduceert daarom Hyaluronic 8: een serum met het effect van een filler, maar dan zonder prikken. Hyaluronzuur staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen, maar bevat vaak een te grote moleculaire structuur om diep door te dringen. Hierdoor is het meestal alleen werkzaam aan het huidoppervlak. Door te werken met verschillende soorten hoog én laag moleculair hyaluronzuur, ontstaat een filler effect van het huidoppervlak tot in de diepere huidlagen.

PRIMALHYAL™ ULTRAFILLER is een nieuwe generatie hyaluronzuur die door de kleine moleculaire structuur diep in de huid doordringt. Daar zorgt het voor een onmiddellijk hydraterend en opvullend effect, waardoor lijntjes en rimpeltjes van binnenuit worden ‘opgevuld’, het zogeheten ‘plumping’ effect. Daarnaast versterkt het de beschermende functie van antioxidanten, voor een nog betere bescherming tegen vrije radicalen die de collageen aanmaak aantasten. Alpha-H is het eerste A-merk dat met dit ingrediënt werkt.

HYDRANOV geeft een boost van 211% aan de huideigen hyaluronzuur aanmaak. Hierdoor wordt er meer vocht in de huid vastgehouden, waardoor lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld.

PATCH2O is een nieuw moleculair hyaluronzuur complex dat het vocht in de diepere huidlagen aanvult en tegelijkertijd het verdampen van vocht uit de huid helpt voorkomen. Een exvivo test, uitgevoerd na slechts één keer, toonde aan dat het de huid binnen 30 minuten voorziet van intense hydratatie die kan aanhouden tot 48 uur na aanbrengen.

CUBE3 is een laag moleculair hyaluronzuur dat diep in de huid doordringt (tot in het dermis) en tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water kan aantrekken en vasthouden. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en dus aanvoer van voedingsstoffen.

POLLUSHIELD™ helpt voorkomen dat luchtvervuiling en fijnstof in de poriën dringen. Het geeft klinisch bewezen bescherming gedurende 6 uur tegen 74-97% van de in de lucht aanwezige stoffen. Daarnaast helpt het vrije radicalen neutraliseren.

LUMICEASE™ beschermt tegen digitale straling. Het bevat een ferment afkomstig van stralingsbestendige microorganismen. Daarnaast bevat het gehydroliseerd eiwit, dat rijk is aan antioxidanten. Samen beschermen ze tegen schade door zonlicht en blauw licht van beeldschermen.

CUREBERRY stimuleert de aanmaak van huideigen hyaluronzuur en glutathion; het meest krachtige, lichaamseigen antioxidant. Daarnaast is klinisch aangetoond dat het remmend werkt op door blauw licht veroorzaakte vrije radicalen en enzymen die collageen en elastine afbreken.

Het elke ochtend aanbrengen van een paar druppels Hyaluronic 8 zorgt voor een stralende en veerkrachtige huid, die voller en steviger oogt. Fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes worden van binnenuit opgevuld. De zijdeachtige textuur maakt het daarnaast een perfecte basis voor make-up.

Gebruik

hyaluronic8

Breng 2-3 druppels aan op een schone huid van gezicht, de hals en decolleté. Breng vervolgens je favoriete Alpha-H moisturizer aan.

Conclusie

Ik gebruik dit serum graag onder mijn make-up, het is de perfecte primer, het bevat geen olie en is daarom ideaal voor het hydrateren van bijna elk huidtype. Ideaal deze zomer omdat het je huid beschermt tegen zonlicht, maar ook tegen het blauwe licht van je beeldscherm (hallo bloggerlife). Een huid met een gezonde huidbarrière voelt zachter, gladder en voller aan en ziet er jonger uit. En dat zie je, mijn huid is rustig, voelt zacht en elastisch aan en, heel belangrijk, lijkt voller.  

Alpha-H Hyaluronic 8 is verkrijgbaar via alpha-h.nl 25ml | €41,95. 

XO Frieda 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *