Best Lip Combo Huda Beauty + GlamGlow

Liquid Matte Lipsticks, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ik heb ze van verschillende merken en in allerlei kleuren. Natuurlijk zitten daar een aantal favoriete bij en daar is de Liquid Matte van Huda Beauty er één van. Het nadeel van de meeste liquid lipsticks is dat ze te droog aanvoelen op je lippen, de liquid lipsticks van Huda Beauty hebben dit een stuk minder. De truc is om bij iedere liquid lipstick, ongeacht van welk merk, je lippen eerst te scrubben en goed te hydrateren voordat je de lipstick aanbrengt. Wanneer je je lippen goed hydrateert voordat je een liquid lipstick aanbrengt heb je geen last van een droog gevoel en krijg je ook geen droogte lijntjes in lippen. 

Best Lip Combo Huda Beauty + GlamGlow.

Best Lip Combo Huda Beauty + GlamGlow

Mijn ideale combo is een liquid lipstick van Huda Beauty samen met de GlamGlow ThirstyMud.

Best Lip Combo Huda Beauty + GlamGlow

Instagram Stories friedaluth

Huda Beauty Liquid Matte Lipstick.

De populaire beautyblogger Hudda Kattan heeft inmiddels een succesvolle makeup lijn, waaronder lippotloden met in dezelfde kleuren matte liquid lipsticks. Op de foto’s zie je de kleur Bombshell, mijn favoriete nude kleur. Deze liquid lipstick is echt een lichtgewicht en voel je nauwelijks zitten op je lippen. De kleuren van alle liquid lipsticks zijn intens gepigmenteerd en de formule droogt mooi mat op. De kleur blijft de hele dag mooi en geeft niet af. 

Huda Beauty Liquid Matte is te koop bij Cult Beauty

GlamGlow ThirstyMud.

GlamGlow ThirstyMud is bedoeld als een masker voor ca. 20 minuten maar is ook heel goed geschikt als een crème voor het slapen gaan of voor in het vliegtuig. Laat het de hele nacht of de hele vlucht zitten en veeg de laatste restjes die niet in de huid zijn getrokken weg met een tissue. Ideaal voor (extreem) droge huidjes en daarom dus ook erg prettig om je lippen optimaal te hydrateren voordat je een liquid lipstick gaat gebruiken die mat opdroogt.

GlamGlow ThirstyMud is te koop bij Douglas.nl.

Wat is jouw favoriete liquid lipstick? XO Frieda.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *