Teami Blends 30 Days Detox Tea Pack

Eind vorig jaar kreeg ik een berichtje van Amy van Teami Blends te Florida of ik hun 30 dagen detox thee wilde proberen. Nu was ik al een tijdje nieuwsgierig naar deze manier van detoxen, helemaal na de feestdagen leek het mij een goed idee om hier mee te beginnen. Ik wil tenslotte volgende maand wel fris en fruitig in bikini liggen in Florida. Voor mij is het niet de bedoeling om af te vallen maar wel om van het bloating effect (opgeblazen gevoel) af te komen. 

Ik ben begonnen met de Detox Tea op 1 januari, dus ben inmiddels al 16 dagen bezig en over de helft. Het helpt zeker tegen mijn opgeblazen buik en vooral Team Colon heeft een heftig effect. Wanneer je echt wilt afvallen is het wel van belang ook je eetschema aan te passen, de Detox Tea is een goede ondersteuning en zal zeker bijdragen aan gewichtsverlies.  

Teami Blends 30 Days Detox Tea Pack.

Teami Blends 30 Days Detox Tea Pack

Ik kreeg het 30 Days Detox pakket opgestuurd met daarin voor 30 dagen de Skinny loose-leaf tea en voor 15 dagen de Colon cleanse tea bags. Ook zat er een leuke roze thee infuser bij om de losse theeblaadjes van de Skinny Tea in te doen. 

Teami Skinny. 

Teami Blends 30 Days Detox Tea Pack

Bron: Instagram Stories friedaluth

 

Je begint de detox met de Skinny Tea, deze drink je in de ochtend voordat je aan je ontbijt begint. Lukt dit niet en heb je daar geen tijd voor, drink deze thee dan zo snel mogelijk. De Skinny Tea heeft geen laxerend effect en kan je daarom 1 tot 3 keer per dag gebruiken. Deze thee verhoogt je energie, vermindert hongergevoel en geeft je stofwisseling een boost. 

Gebruik een theefilter of infuser met 1 theelepel Skinny Tea, laat dit voor 3 tot 5 minuten trekken. Het is niet noodzakelijk een theefilter te gebruiken, de theeblaadjes zijn prima om op te drinken en zitten vol met vezels en voedingsstoffen. 

Ingrediënten van de Skinny Tea: 

Oolong, Yerba Mate, Lime blad Extract, blad van Lotus, Ginger Root, Paardebloem blad en Rabarber Root.

Teami Colon. 

Teami Blends 30 Days Detox Tea Pack

Met de Colon Tea begin je op de 2e dag van je detox. Drink de thee op, om de andere dag, net voordat je naar bed gaat. Deze thee zit al in een zakje en laat je 1 tot 3 minuten trekken voordat je het opdrinkt. Voor een wat milder effect haal je het zakje na 3 minuten uit het water. Deze thee heeft een laxerend effect. Het reinigt organen en zuivert het spijsverteringskanaal van alle gifstoffen. Daarmee heeft het een gunstig effect op je stofwisseling en geeft het je immuunsysteem een boost. 

Ingrediënten van de Teami Colon Tea: 

Senna Leaf & Root, Hawthorn Berry Extract, Lotus Leaf, Lime Leaf & Extract, Psyllium Husk Seed, Phaseolus calcaratus Seed, Rabarber Root, Poria Cocos Stem Bark en Valeriaan.

Conclusie. 

Ik drink altijd in de ochtend op de nuchtere maag een glas lauwwarm citroenwater. Daarna drink ik direct de Skinny Tea. De smaak van Skinny Tea is mild en te vergelijken met groene thee. Ik drink graag groene thee en vind deze thee daarom ook lekker, maar als je liever je thee wat zoeter drinkt kan je er een theelepel honing aan toevoegen. Het is een goede start van de dag en geeft, net als mijn glas citroenwater, een energieke boost. 

De Colon Tea is de thee die behoorlijk impact heeft. De smaak is iets zwaarder dan de Skinny Tea maar voor mij prima. Ik voeg er in ieder geval niets zoets aan toe. Maak in het begin niet (zoals ik) de fout om de thee halverwege de avond al te gaan drinken want dan zit je midden in de nacht zeker weten op het toilet. De thee drink je dus voor het slapen gaan en wanneer je ’s ochtends wakker wordt voel je de krampen al. Niet een heel gezellig onderwerp maar boodschap nummer 2 breng je in de loop van de ochtend meerdere keren weg. Ook fijn en vooral voor mij belangrijk, overtollig lucht waardoor je zo’n opgeblazen gevoel krijgt raak je hierdoor ook kwijt. 

De Colon Tea is een thee die ik zeker zelf ga aanschaffen. Puur voor de dagen dat ik teveel gegeten of gedronken heb en daarom dat opgeblazen gevoel weer opsteekt. 

Check de website Teamiblends.com voor niet alleen een 30 dagen detox maar voor nog meer geweldige soorten thee en producten die je allemaal individueel kunt bestellen. Vandaag is het Martin Luther King Day, speciaal daarom geeft Teami Blends vandaag 20% korting. Gebruik de code FRIEDAMLK

Wanneer je op een andere dag je thee wilt bestellen, gebruik dan de code FRIEDA10 voor 10% korting. 

Alle producten van Teami Blends zijn 100% natuurlijk en bevatten geen gluten. 

Succes met je detox en boodschap nummer 2 ;). XO Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

7
2 Comments
 • Iris
  januari 16, 2017

  Ik vind dit echt belachelijk duur moet ik eerlijk zeggen. Ik gebruik zelf af en toe Nan Yu en Pu Erh thee en zo te lezen hebben deze dezelfde werking, terwijl die maar 5 euro kosten. Maar wel heel leuk dat je dit mocht proberen 🙂

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   januari 16, 2017

   Hoi Iris,

   Die thee ken ik inderdaad, maar werkt niet laxerend of tegen een opgeblazen gevoel toch? Wel een gezonde thee volgens mij ;). De thee van Teami Blends zit ook vol met gezonde voedingsstoffen en dat vind ik wel belangrijk.

   XO Frieda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *