L’Oréal False Lash Architect 4D Black

Het valse wimper effect creëren met een mascara is zo’n beetje een onmogelijke opgave. Het False Lash effect klinkt leuk, maar moet je het überhaupt willen? Vaak eindig je met wimpers die klonten, terwijl we natuurlijk mooie waaiers van wimpers willen hebben zonder dat ze aan elkaar gaan plakken. 

Het merk L’Oréal heeft verschillende soorten mascara’s in het assortiment met de noemer False Lash Effect. De fijnste van al die mascara’s vind ik de Architect 4D Black. Een intens zwarte mascara die mijn wimpers lekker veel volume geeft. 

L’Oréal False Lash Architect 4D Black. 

L'Oréal False Lash Architect 4D Black.

Deze mascara is de opvolger van de L’Oréal False Lash Architect. De 4D staat voor 4 Dimensies; volume, lengte, krul en textuur. 

L'Oréal False Lash Architect 4D Black

Zoals bij de meeste mascara’s zit het effect in het borsteltje. Dit borsteltje is lang en dun, loopt taps toe en heeft korte reliëfvezels die ieder haartje pakken. Ideaal wanneer je hele korte en rechte wimpers hebt. 

Conclusie.

L'Oréal False Lash Architect 4D Black

Waarom ik deze mascara zo fijn vind is omdat hij niet hard wordt. Je wimpers blijven flexibel waardoor je meerdere lagen kunt aanbrengen voor een intens resultaat. Wanneer je einde van de dag nog wat meer volume wilt aanbrengen kan dit prima, zo heb je weer een frisse en intense oogopslag zonder dat de mascara gaat klonten. Zoals ik al zei, de kleur is intens zwart. Het borsteltje pakt alle haartje goed mee, mijn wimpers zijn vol met een mooie lengte en de krul blijft er de hele dag in. EN! Hij geeft niet af op mijn ooglid gedurende de dag. Het afhalen van de mascara gaat prima met mijn dagelijks reiniging.

Tot en met 29 januari geeft Drogisterij.net 40% korting op alle producten van L’Oréal Paris. De L’Oréal False Lash Architect 4D Black mascara is er ook in waterproof

Wat vind jij van de L’Oréal mascara’s? Of ga je liever voor de high-end mascara’s? XO Frieda

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *