Benefit BAD Gal BANG Mascara

BIGGER, BADDER volumizing mascara. De nieuwste mascara van Benefit Cosmetics belooft een dramatische volume. De Bad Gal BANG Mascara is behoorlijk gehyped en tijdens de lancering waren er 32 grote influencers aanwezig die allemaal werden overgevlogen naar een luxe resort in Utah. 

Benefit BAD Gal BANG Mascara.

Benefit BAD Gal BANG Mascara

Ik kocht de mascara bij Sephora in Amerika, daar kreeg ik bij aankoop van de standaard mascara (8.5g) gratis een mini mascara er bij (4.0g). 

Benefit BAD Gal BANG Mascara

Wat het is: Een waterbestendige mascara die veel volume geeft zonder de wimpers te verzwaren. Het liftende effect houdt tot 36 uur zonder vlekken te geven. Ook bevat de mascara provitamine B5 voor vollere en sterkere wimpers. De verpakking is stoer, met studs op de dop.Benefit BAD Gal BANG Mascara

Met de Big Slimpact Brush bereik je gemakkelijk alle haartjes, de allerkleinste haartjes worden meegenomen. 

Benefit BAD Gal BANG Mascara

De Benefit’s BAd Gal BANG Volumizing Mascara heeft een ruimteconcept omdat de formule gewichtloze luchtdeeltjes bevat die zijn afgeleid van ruimtetechnologie.

Conclusie.

Benefit BAD Gal BANG Mascara

Ik houd van dit soort borsteltjes, hiermee kan je heel goed van aanzet tot punt volume creëren. Volume? Ja! Heel veel volume zelfs, ook geeft de mascara al na één laag hele volle wimpers. Benefit beweert dat de mascara gemakkelijk in meerdere laagjes is op te bouwen, maar dan moet je wel van de bekende spinnenpoten wimpers houden. Twee laagjes is voor mij echt de max, anders gaat de mascara teveel klonten. Na twee lagen heb je mega wimpers met een false-lash effect. Smudge-proof? Nope, en zeker niet 36 uur (alsof je dat ook zou testen). Ik heb er helaas snel last van dat een mascara gaat vegen net onder mijn wenkbrauw en zo ook deze mascara. Dat vind ik wel jammer. De kleur is diepzwart, wat mij betreft de perfecte kleur voor je wimpers.

De Benefit BAD Gal BANG Mascara is te koop bij Douglas.nl voor € 27,53.

XO, Frieda.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *