Pupa Vamp! Mascara

By Frieda maandag, januari 13, 2020 0 , , , Permalink 0

Eens in de zoveel tijd krijg ik een mascara toegestuurd waar ik echt ontzettend blij mee ben. Als je mij volgt op Instagram (@friedaluth) en wel eens naar mijn Stories kijkt, dan weet je dat ik veel producten toegestuurd krijg, waaronder make-up en dus ook mascara’s. 

Wat betreft een mascara ben ik altijd erg kieskeurig. Ik heb weinig ooglid, dus het is voor mij belangrijk dat een mascara niet gaat vegen net onder mijn wenkbrauw. Ik gebruik liever geen waterproof mascara en ik wil natuurlijk volle en lange wimpers!

Pupa Vamp! Mascara

Pupa Vamp! Mascara Explosive Lashes

Pupa Milano is zo’n merk dat ik vroeger best wel eens gebruikte, maar nooit heel trouw aan bleef. Sinds ik een aantal Pupa producten heb gekregen van mijn pr-bureau, ben ik helemaal fan. Ik was gewoon vergeten wat een mooi merk het eigenlijk is!

Pupa Vamp! is een mascara-lijn van Pupa Milano dat bestaat uit verschillende mascara’s. Allemaal met een mix van speciale gewassen en een rijke crèmige textuur. Ik heb de Pupa Vamp! Mascara Explosive Lashes. Zoals de naam doet vermoeden, belooft deze mascara mega wimpers en heel veel volume. 

Ik draag lenzen en het fijne van alle Pupa Vamp! mascara’s is dat ze parabenen en allergenen vrij zijn. Ook test Pupa Milano niet op dieren. 

Pupa Vamp! Mascara Explosive Lashes

Wanneer ik een mascara gebruik gaan er zeker 3 lagen op mijn wimpers. Dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat de wimpers aan elkaar gaan klonten. Met de Pupa Vamp! Mascara Explosive Lashes gaat dit perfect. Ook na 3 lagen blijven de wimpers gescheiden. Het fijne van deze mascara is dat mijn wimpers heel zacht blijven en toch de krul er de hele dag in blijft zitten. Mooie volle wimpers, met een intens zwarte kleur die niet afgeeft.

De Pupa Vamp! Mascara Explosive Lashes is te koop via www.pupa.nl.

XO Frieda 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *