CATRICE Lash Changer Mascara

Vorige week had ik een super leuk event, het CATRICE Change your Lash Game online event. Tijdens dit event kregen we tips voor een perfecte ooglook die je gemakkelijk kunt creëeren met de nieuwste producten van CATRICE. Ook kregen we een aantal bijpassende styling tips (inclusief lief compliment) van stylist Manon Meijers. Veiligheid en gezondheid zijn belangrijker dan ooit tevoren, en dat zien we terug in onze dagelijkse beautyroutine. We willen betrouwbare producten die ons een zorgeloze en veilige beauty ervaring en -resultaat geven. Zo ook bij de nieuwste CATRICE LASH CHANGER Mascara bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten gecombineerd met hoge kwaliteit en een geweldige prestatie.

CHANGE YOUR LASH GAME

De naam zegt het al: deze mascara tilt de “lash game” naar een geheel nieuw niveau! Het combineert namelijk alles wat een perfecte ooglook nodig heeft. De textuur is diepzwart en eenvoudig aan te brengen dankzij het taps toelopende vezelborsteltje. En ook weer bijzonder gemakkelijk te verwijderen.

Het resultaat: een sensationeel waaiereffect, krachtig volume en perfect gescheiden wimpers, zonder klontjes of spinnenpoten. Naast een prachtig resultaat worden de wimpers tegelijkertijd verzorgd dankzij de voedende, vegan formule met hyaluronzuur.

De LASH CHANGER Mascara is vrij van parfum, microplastics, siliconen en parabenen. Een echte LASH CHANGER!

De mascara is verkrijgbaar in een extra black en waterproof variant. Adviesprijs €4,99

XO Frieda

 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *