Essence Summer Update 2019

Dacht je dat je tot het eind van de zomer moest wachten op een update van het vaste assortiment van Essence? Dan hebben we goed nieuws voor je, want zij breiden hun beautylijn in deze maand al uit met spannende, nieuwe producten.

De ‘this is me’ lijn is het absolute hoogtepunt van de update. In de collectie vind je 20 matchende lipsticks en nagellakken in flatterende nude tinten. Zeker weten dat iedereen de perfecte kleur vindt!

Ook verwelkomen ze een nieuw lid in de populaire ‘lash princess’ mascara familie: een waterproof variant. En dat is nog niet alles wat betreft oogmake-up. Ook twaalf hoog gepigmenteerde oogschaduwkleuren en een wenkbrauwpotlood met een driehoekige vilten punt zijn onderdeel van de Essence zomer update.

Essence Summer Update 2019

‘this is me’ is voor ons allemaal. Wij zijn mooi, sterk, uniek en vrij – vooral als het gaat om het kiezen van een eigen look. De ‘this is me’ lijn bestaat uit op elkaar afgestemde nagellakken en lipsticks die perfect passen bij de verschillende huidtonen. Dankzij een selectie van 20 flatterende nude tinten is elk (huid) type verzekerd van een perfecte beautymatch – ongeacht de gelegenheid. En omdat de kleurnummers van de nagellak overeenkomen met die van de lipstick, herken je de kleurduo’s in een oogopslag.

Matching Colours

this is me. lipstick

De semi-matte, langhoudende textuur van de 20 nude tinten heeft een hoge dekking en voelt aan als een veertje op je lippen, zo zacht.  Consumentenadviesprijs: € 2,89

this is me. nagellak

De lipstick uit de ‘this is me’ lijn vindt haar partner in crime in 20 matchende kleuren nagellak. De formule van de nude vegan lakken komt overeen met de nieuwe ‘shine
last & go!’ lijn van Essence, die al eerder in de Spring/Summer collectie is opgenomen. De sneldrogende gelformule verzekert je van optimale houdbaarheid, intense kleur en een prachtige glans.
Consumentenadviesprijs: € 1,69

this is me. lipstick 01
this is me. gel nail polish 01
01 freakythis is me. lipstick 02

this is me. gel nail polish 0202 happythis is me. lipstick 03

this is me. gel nail polish 0303 boldthis is me. lipstick 04

this is me. gel nail polish 0404 crazythis is me. lipstick 05this is me. gel nail polish 0505 legendary
this is me. lipstick 06
this is me. gel nail polish 0606 realthis is me. lipstick 07this is me. gel nail polish 0707 enoughthis is me. lipstick 08

this is me. gel nail polish 0808 strongthis is me. lipstick 09

this is me. gel nail polish 0909 specialthis is me. lipstick 10this is me. gel nail polish 1010 naughtythis is me. lipstick 11this is me. gel nail polish 11

11 amazingthis is me. lipstick 12this is me. gel nail polish 1212 loyal

this is me. lipstick 13this is me. gel nail polish 13

13 bravethis is me. lipstick 14

this is me. gel nail polish 14

14 freethis is me. lipstick 15

this is me. gel nail polish 15

15 fabulousthis is me. lipstick 16this is me. gel nail polish 16

16 loveable

this is me. lipstick 17this is me. gel nail polish 17

17 beautifulthis is me. lipstick 18this is me. gel nail polish 18

18 smartthis is me. lipstick 19

this is me. gel nail polish 19

19 confidentthis is me. lipstick 20

this is me. gel nail polish 20

20 unique

 

It’s All About Eyes

MASCARA
Lash Princess, false lash effect mascara waterproof
Hallo zusje! Daar is ze dan, de nieuwste aanwinst van de ‘lash princess’ familie: een waterproof versie van de Essence bestseller. Het maakt niet uit hoeveel vreugdetranen, sportsessies of lange dag je achter de rug  hebt – deze mascara blijft zitten! De speciale, conische vorm van het fiberborsteltje geeft lengte en dramatisch volume voor een fantastisch valse wimpereffect.
Consumentenadviesprijs: € 3,39Lash Princess False Lashes Effect Mascara

EYESHADOW
De twaalf kleuren van de nieuwe mono eyeshadows zijn hoog gepigmenteerd, langhoudend en variëren van mat tot glanzend en metallic. De verscheidenheid en perfecte mix van basics en trendkleuren nodigen je uit creatief te zijn en nieuwe looks uit te proberen. De oogschaduw kan solo en gecombineerd gedragen worden. Consumentenadviesprijs: € 1,99

eyeshadow 01

 

01 get poshyeyeshadow 02

02 shameless

eyeshadow 03

03 bleaheyeshadow 04

04 souleyeshadow 05

05 granny pantseyeshadow 06

06 mondayeyeshadow 07

07 funda (mental)

eyeshadow 08

08 grincheyeshadow 09

09 morning gloryeyeshadow 10

10 legendaryeyeshadow 11

11 rich beacheyeshadow 12

12 karma

 

EYEBROW PEN Perfect gestylde wenkbrauwen – de hele dag door! Deze semi-permanente ‘the eyebrow pen’ is een must-have voor nauwkeurige en expressieve wenkbrauwen. Dankzij de driehoekige vilten punt is de kleur snel en eenvoudig aan te brengen. Afhankelijk van de gewenste intensiteit kies je voor een natuurlijk resultaat of voor ware statement brows. De textuur is smudgeproof, overleeft zelfs de meest stressvolle dag en is ’s avonds eenvoudig te verwijderen met makeupremover. Consumentenadviesprijs: € 2,59

the eyebrow pen

01 blonde

the eyebrow pen

02 light brownthe eyebrow pen 03 medium brownthe eyebrow pen 04 dark brown

 

XO Frieda

 

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *