New Pupa Milano 2020

Vorig jaar was ik op een persevent waar ze toen al vertelde dat medio mei 2020 de nieuwste Pupa Vamp! mascara zou uitkomen, de Pupa Vamp! Sexy Lashes. Ik heb deze mascara een tijdje geleden al mogen ontvangen en ben er super enthousiast over. Naast deze geweldige mascara kreeg ik nog 2 nieuwe sexy Pupa producten, de Sexy Lips en de Sexy Cheeks. Ik vertel je er graag meer over.

Pupa Vamp! Sexy Lashes

Pupa Vamp! Sexy Lashes

Waarom ik zo uitkeek naar deze Pupa Vamp! Sexy Lashes mascara is omdat deze mascara een wimperkruller overbodig maakt. De mascara geeft niet alleen volume maar lift en krult ook de wimpers. De mascara gaat de uitdaging aan met de zwaartekracht en zorgt voor mega sexy lashes die de hele dag mooi blijven zitten.

Nu was ik al fan van de Pupa Vamp! mascara’s, ook omdat ze allemaal geschikt zijn voor lensdragers, ik dus. Een mascara moet voor mij goed op te bouwen zijn in meerdere lagen zonder te klonten, en dat doet deze perfect. 

Uitdagend volume

De perfecte mix van natuurlijke wassen – organisch gecertificeerde bijenwas en carnauba was – geeft een direct vol en volumineus effect zonder zwaar aan te voelen.

Gekrulde wimpers

De innovatieve siliconen elastomeren versterken het krullende effect op ongekende wijze en geven de wimpers een sensuele oogopslag.

Perfecte hold

De speciale filmende bestanddelen zorgen ervoor dat de wimpers de hele dag gekruld zijn zonder klontjes of te vlekken.

Absoluut comfort

De crèmige textuur is verrijkt met organisch sea butter. Dit verzorgende bestanddeel omhult de wimpers zonder ze te verzwaren waardoor ze soepel en flexibel blijven.

Make-up resultaatPupa Vamp! Sexy LashesLift de wimpers en geeft volume en krul. De wimpers zien er bijzonder vol uit en worden benadrukt doordat zij prachtig krullen en een gevaarlijk sexy silhouet hebben!

Adviesverkoopprijs: € 19,95

 

Pupa Sexy lips & cheeks

Pupa Sexy lips & cheeks

De trend van volle lippen en wangen zet zich ook in 2020 voort. Veel vrouwen willen niet over gaan tot chirurgie of injecties dus daarom ontwikkelde Pupa Milano een collectie producten die daar perfect op inspringt: SEXY LIPS & CHEEKS. Een mix van producten die gebruikt kunnen worden in de dagelijkse routine en die een verrassend opvullend effect geven. Voor volle lippen en mooi jukbeenderen.

SEXY LIPS VOLUME

Textuur en formule

De formule omhult de lippen op een natuurlijke manier waardoor de lippen comfortabel aanvoelen en direct het gevoel geven alsof zij meer volume hebben. De cosmetische lipovullende werking van Volufiline bevordert de natuurlijke ophoping van lipiden in de vetcellen en vult de microrimpels van de lipcontour op voor een betere definitie. De werking van het laagmoleculaire hyaluronzuur helpt de lippen om hydratatie en volume terug te krijgen.

Het resultaat

De lippen zijn volumineus en de microrimpels van de lipcontour zijn glad en geminimaliseerd.

Adviesverkoopprijs: € 18,95

SEXY CHEEKS

Textuur en formule

Sexy Cheeks Volumizing 3D is een zeer lichtgewicht serum met een superfijne textuur. De cosmetische lipovullende werking van Volufiline bevordert de natuurlijke ophoping van lipiden in de vetcellen, waardoor een zichtbare toename ontstaat in het volume van de onderhuidse vetlaag, de jukbeenderen opvullen en opnieuw geleidelijk gevormd worden. Dit product kan gebruikt worden als een behandeling of als make-upbasis. Verrijkt met fijne parels die het licht reflecteren, waardoor een prachtig 3D-effect ontstaat.

Het resultaat

De wangen zijn mooi gevormd en gevuld, de huid straalt en het gezicht ziet er jonger en beter gevormd uit.

Opmerking; bij de Sexy Lips en de Sexy Cheeks wordt wel aangeraden deze voor minimaal 8 weken 2x per dag te gebruiken voordat je resultaat en volume ziet. 

Adviesverkoopprijs: € 18,95

Deze nieuwe collectie van Pupa Milano is vanaf medio mei verkrijgbaar op Pupa.nl.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *