Essence Trend Edition “create & transform my wonder palette”

Unieke wow-looks! Met de nieuwe Trend Edition “create & transform my wonder palette” presenteert Essence vanaf mei 2018 drie professionele paletten voor ogen, lippen en gezicht. Dit unieke concept met heldere tinten en pastels bevat speciale transformer texturen die je over jouw favoriete kleur gebruikt voor nog meer variatie en effect. Met deze paletten is alles mogelijk op het gebied van individuele make-up looks.

Essence Trend Edition “create & transform my wonder palette”.

Essence Trend Edition "create & transform my wonder palette.

create & transform my wonder face palette. Het face palette met 12 tinten is een toverfee voor je teint. Contouring, strobing, draping, dewy effecten, bronzing, blushes en highlighters: alles is mogelijk. Transformer texturen met prisma effect of een gouden glans kunnen over de tinten worden gebruikt voor extra glanseffecten. Met bijgevoegd kwastje om de transformer texturen mee aan te brengen. 

Consumentenadviesprijs € 8,99.Essence Trend Edition "create & transform my wonder palette.

create & transform my wonder eye palette. Dit palette bevat 17 verschillende oogschaduwtinten met verschillende effecten. Naast zachte pasteltinten vind je ook klassiek grijs en zwart, felroze en paarstinten voor de ogen. Twee prismaglans- en een gouden transformer textuur kunnen bovenop de oogschaduws worden gebruikt om eindeloos mee te variëren. Daarnaast vind je in het palet twee wenkbrauwpoeders om je look mee af te maken. De bijgevoegde applicator en kwast maken het palet compleet. 

Consumentenadviesprijs € 8,99.Essence Trend Edition "create & transform my wonder palette.

create & transform my wonder lip palette. De 7 liptinten bieden mogelijkheden waar geen eind aan lijkt te komen. Behalve zacht nude en rozenhout is er ook intens blauw, goud en paars in het palet te vinden. Elke kleur kan solo worden gebruikt of gemengd met andere tinten in het mixvakje om zo een individuele tint te creëren. Er zijn ook drie transformer texturen voor een geweldige prisma finish op de lipkleur. De transformers met blauw, roze en goud effecten kunnen worden gemengd met alle andere tinten in het palet maar ook op de lipkleur worden aangebracht voor nog meer lipstijlen. Bevat ook een lippenbalsem, een mix tool en een applicator.

Consumentenadviesprijs € 8,99.

Conclusie.

Wanneer je deze paletten alle drie zou kopen heb je voor een zacht prijsje in één klap heel veel tinten voor je gezicht, ogen en lippen. Met deze paletten kan je eindeloos variëren met verschillende effecten. Ik ben vooral nieuwsgierig naar het lip palet, dat heb ik nog niet, de tinten zien er mooi uit en vooral leuk dat je de kleuren kan mengen voor je eigen creatie. Het face palet bevat een aantal mooie blushes en het eye palet bevat heel veel natuurlijk kleuren plus wenkbrauwpoeder, hoe handig!

XO Frieda.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *