Pupa Cover Cream Concealer

By Frieda zaterdag, december 27, 2014 0 , , Permalink 0

Laatst kocht ik deze concealer van het merk Pupa Milano, de Pupa Cover Cream Concealer.

Over het merk Pupa; het merk is misschien niet zo heel erg bekend in Nederland maar wel erg professioneel. Pupa Milano is een merk uit Italië met een breed assortiment dat met de laatste trends mee gaat. Goed om weten, Pupa Milano is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, is hypoallergeen, heeft een hoge pigmentatie en kleurvastigheid en Pupa Milano test niet op dieren.

Deze concealer is de nieuwste in hun assortiment en is de opvolger van de Pupa Magic concealer. De concealer is lekker romig van textuur, geeft een goede dekking en oogt natuurlijk.

Pupa Cover Cream Concealer is er in 4 kleuren:

Pupaconcealer2

  • 001 Light Beige
  • 002 Beige
  • 004 Orange
  • 005 Green

PupaConcealer

De 004 Orange is goed om donkere blauwe kringen onder je ogen weg te werken. De 005 Green is fijn om rode oneffenheden in je gezicht weg te werken.

Pupa002Zelf gebruik ik nummer 002 Beige.

Pupa3

Mijn hand is vrij getint ten op zichte van mijn gezicht, maar zo zie je de kleur wel goed van nummer 002 Beige.

foto

Fluwelen applicatorDoor de fluwelen applicator brengt de concealer fijn aan onder ogen. De concealer is goed te doseren, door middel van een draaibeweging bepaal je zelf de hoeveelheid die je uit de applicator laat komen.

De Pupa Cover Cream bevat vitamine C en E, hierdoor zit je met de verzorging ook meteen goed. De concealer geeft een medium tot hoge dekking. Ik ben zeer tevreden over deze concealer, brengt fijn aan en dekt mijn oneffenheden en lijntjes goed zonder dat het aan het einde van de dag in mijn fijne lijntjes gaat zitten. Blijft goed zitten gedurende de dag. De prijs is ook goed.

De Pupa Cover Cream concealer is verkrijgbaar bij de webshop Pupa Plaza Milano voor € 14,95

Kende jij het merk Pupa al? Let me know XO. 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *