PUPA Milano Roll Liner Eyeliner

Het merk PUPA Milano heeft zijn eigen eyeliner crew-lijn gecreëerd, 4 verschillende eyeliners, elk ontworpen voor het maken van een unieke onderscheidende lijn. 

Één van deze eyeliners is genomineerd voor het Beauty Product Of The Year 2018, de Roll Liner. 

PUPA Milano Roll Liner Eyeliner.PUPA Milano Roll Liner Eyeliner

Deze eyeliner heeft een innovatieve roller applicator dat zorgt voor een super gedefinieerde, foutloze lijn. Met de roller ga je langzaam over het ooglid, voor een super precieze lijn in een intens zwarte kleur. 

De formule is oogheelkundig getest en parabenen vrij. De textuur is heel licht en de hoge pigmentatie in de eyeliner zorgt voor een zuivere intens kleur. Niet waterproof.

Tip voor het aanbrengen van International PUPA make-up artist Giorgio Forgone. 

PUPA Milano Roll Liner Eyeliner

De applicator is een soort wieltje dat rolt. Plaats de roller op de bovenste wimperlijn in de buurt van de binnenste ooghoek. Laat de applicator glijden en trek een lijn naar buiten volgens de natuurlijke vorm van het oog. Schudden voor gebruik. 

Conclusie.

Wanneer je niet zo heel vaak een eyeliner gebruikt omdat je die behendigheid niet zo goed beheerst, dan is deze Roll Liner zeker een aanrader. De eyeliner is zo eenvoudig te gebruiken dat het bijna niet mis kan gaan. Wel vind ik het lastig om de beweging van binnen naar buiten in één keer te maken, dus dat gaat in fases. Wat ik fijn vind aan deze eyeliner is dat hij heel snel opdroogt en de rest van de dag niet afgeeft. Met mijn kleine ooglid gaat een eyeliner heel snel vegen, maar deze blijft de hele dag mooi op zijn plek. Laat het snel drogen je niet afschrikken want kleine foutjes zijn altijd prima met een wattenstaafje weg te halen. 

Alle eye-liners van de PUPA Milano eyeliner crew-lijn zijn te koop bij pupa-makeup.nl.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen. 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *