YSL Touche Éclat by Glamour Beauty

Vanaf het moment dat ik modellenwerk ben gaan doen is mijn interesse in make-up alleen maar groter geworden. Heerlijk om te zien wat de visagisten allemaal meeslepen. Een product wat heel snel er uit sprong, omdat werkelijke iedere visagist die in zijn of haar stash heeft zitten, is de Touche Éclat van Yves Saint Laurent Beauty. Een echt cultproduct in de cosmeticawereld.

Daarom ben ik ook zo enthousiast dat ik de komende periode ambassadeur mag zijn van YSL. Als één van de Glamour’s 250 geselecteerde beautylovers zal ik de komende maanden worden ondergedompeld in de wereld Yves Saint Laurent Beauté. Natuurlijk neem ik jullie daar in mee.

YSL Touche Éclat by Glamour Beauty.YSL Touche Éclat by Glamour Beauty

Dit is hem; de meest iconische illuminating pen van Yves Saint Laurent Beauté; Touche Éclat. Inhoud 2,5 ml.

Conclusie.

De Touche Éclat is goed dekkend voor onder de ogen en vermengt zich prima met een oogcrème. Ook is het een ideaal product om je make-up te verfrissen omdat het zich goed vermengt met je poeder of foundation. Het product gaat niet in de lijntjes zitten en wordt niet korrelig.

Het fijne aan dit product is, is dat het de vermoeidheid uit je gezicht haalt. Het vangt het licht mooi op en is daarom ook te gebruiken als highlighter op je neusbrug, jukbeenderen en onder je wenkbrauw. 

Ik heb de pen in de kleur 1,5 Luminous Silk. Omdat ik net terug ben van vakantie ben ik erg bruin (zie hoofdfoto), maar normaal is deze kleur precies goed voor mijn huid. Ik kies altijd een concealer of foundation met een gele ondertoon. Wanneer je een huid hebt dat snel bruin wordt en niet verbrand heb je waarschijnlijk ook een gele ondertoon, wanneer je snel verbrand en je huid wat lichter is dan heb je waarschijnlijk een roze ondertoon. Test dit altijd goed uit voordat je een concealer of foundation koopt. 

De YSL Touche Éclat is te koop bij Douglas.nl voor € 40,75. 

Heb jij een favoriete concealer/highlighter? Let me know, XO.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *