Kat Von D Concealer en Liquid Lipstick

Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar de populaire makeup lijn van tattoo-artist Kat Von D en dan met name haar Lock-it Concealer en Everlasting Liquid Lipstick, beide heb ik getest en ik kan je vertellen dat badass woman Kat Von D weet hoe het moet en wat wij vrouwen verwachten van makeup. Goed om te weten, Kat Von D test niet op dieren en gebruikt geen dierlijke ingrediënten in haar producten.

Kat Von D Lock-It Concealer.

Kat Von D Lock-it Concealer

De concealer zit in een doosje met rozen print. De concealer zelf is een handig tubetje, ook met rozen print, met maar liefst een inhoud van 17ml. De concealer is zelfs geschikt om als foundation te gebruiken, maar wanneer je het alleen gebruikt als concealer voor onder je ogen of om andere oneffenheden weg te werken doe je met de inhoud van 17ml echt heel lang. Omdat de concealer zo’n hoge dekking heeft heb je per keer maar een klein beetje product nodig.

Kat Von D Lock-it Concealer

Deze concealer is een lichtgewicht maar heeft wel een hoge dekking. Kat Von D heeft voor de fotoshoot van deze concealer zelfs haar tattoo’s weten weg te werken met de Lock-it Concealer. Veel concealers hebben de neiging zich na een tijdje op te hopen in de fijne lijntjes onder ogen, iets wat je natuurlijk absoluut niet wilt. Deze concealer doet dat niet en blijft de hele dag mooi op zijn plek.

De concealer is verkrijgbaar in 9 verschillende tinten. Ik gebruik de concealer alleen voor onder mijn ogen en gebruik daarvoor de op één na lichtste tint, Light 18, deze is geschikt voor lichte huidjes met een beige ondertoon. De lichtste tint Light 16 is geschikt wanneer je een hele blanke huid hebt met een roze ondertoon. De concealer heeft een beetje een matte finish, maar niet te mat want dat vind ik onder de ogen echt niet mooi omdat het dan juist de fijne lijntjes gaat accentueren, is waterproof en hoef je de hele dag niet meer bij te werken. Omdat de concealer zo’n mooie matte finish heeft vind ik het persoonlijk niet meer nodig om de concealer nog af te poederen. 

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick.

Liquid Lipsticks zijn enorm populair op het moment, ze hebben de pigmentatie van een lipstick en de glans van een lipgloss. De kleur blijft lang zitten en geeft niet af. Wanneer je je lippen liever mat hebt, dep je je lippen 1x met een tissue en je hebt matte lippen met heel veel kleur.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Ook de Everlasting Liquid Lipstick heeft weer die leuke rozen print. De liquid lipstick heeft een inhoud van 6,6ml, dat is een normale inhoud voor een liquid lipstick.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Ik heb de kleur Lovesick, een prachtige roze kleur met een koele ondertoon dat wordt omschreven als “mauve nude”. Deze liquid lipstick is er in 28 verschillende kleuren, is heel zacht en glijd gemakkelijk over de lippen, de kleur is in één goed en dekkend en heeft direct een matte finish. Het enige nadeel is dat een liquid lipstick een beetje droog kan aanvoelen op je lippen, zo ook deze van Kat Von D, gebruik voordat je de liquid lipstick aanbrengt een verzorgende lippenbalsem en het probleem is opgelost.

Conclusie.

Kat Von D

Kat Von D Makeup

Kat Von D Makeup

De Lock-it Concealer is de beste concealer voor mij tot nu toe. Kat Von D zegt over de concealer “No one has to see what you don’t want them to see”, helemaal mee eens, niemand hoeft die wallen en kringen onder je ogen te zien als je dat niet wilt. De concealer is ook heel goed op te bouwen wanneer je toch net even wat meer camouflage nodig hebt, zonder dat het ophoopt. 

De Everlasting Liquid Lipstick geeft heel veel kleur en dekt je lippen volledig na één laagje, wanneer je de kleur nog intenser wilt kan je nog een 2e en eventueel 3e laagje aanbrengen. De kleur blijft heel lang zitten en geeft niet af met eten en drinken (of kusjes ;)). 

Kat Von D makeup is te koop bij Sephora.com. De Lock-it concealer € 18,40 en de Everlasting Liquid Lipstick € 23,00. 

Wat vind jij van de Kat Von D makeup? Let me know XO.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *