Clinique youth surge night moisturizer

By Frieda zondag, december 28, 2014 0 , , , Permalink 0

Een stralend en fris uitziende huid in de ochtend door de Youth Surge nachtcrème van Clinique.

Normaal gesproken smeer ik voor de nacht een nachtcrème van Clarins op. Zo’n fijn merk. Dan het allerliefst de Clarins Multi-Active Nuit Crème Légère Vitalité Jeunesse voor de gemengde/normale huid. Maar zoals je wellicht weet is het natuurlijk voor je huid goed om regelmatig af te wisselen, vandaar dat ik de Clinique youth surge night nachtcrème heb uitgeprobeerd. Ben inmiddels al ruim de 30 gepasseerd (lees 36, slik) dus het moet wel een crème zijn die actief fijne lijntjes en rimpels doet vervagen.

Foto 07-10-14 16 21 40

De nachtcrème voluit genaamd: Clinique Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer

De nachtcrème is er in 3 varianten:

  • Huidtype 1 Droog/zeer droog
  • Huidtype 2 Droog/gecombineerd
  • Huidtype 3 Gecombineerd/vet

Ik gebruik zelf de variant droog/gecombineerd voor mijn huidtype 2. Mijn huid heeft namelijk nog wel eens de neiging, met name in de herfst- en wintermaanden, om droog te worden rondom mijn neus. Tegelijkertijd heb ik ook snel last van een glimmende t-zone. Heel fijn; de crème is getest op allergie en 100% parfumvrij.

Wat de nachtcrème beloofd:

  • Deze nachtcrème gebruikt herstellende ingrediënten die het huidverouderingsproces doen vertragen.
  • De natuurlijke collageenproductie wordt gestimuleerd waardoor lijntjes en rimpels lijken te verdwijnen.
  • De huid ziet er jonger, stralender en frisser uit. De huid is elastischer, strakker, gladder en zachter.

Je begrijpt, mijn verwachtingen zijn hoog. Zeker ook gezien de prijs van € 58,90 voor 50ml. Foto 10-10-14 15 23 35

Let’s try!

Conclusie:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Het is een rijke crème  waar je niet te veel van moet gebruiken per keer (daar heb ik zelf namelijk nogal een handje van). Doordat de crème vrij dik aanvoelt heb je het idee dat de crème niet zo snel intrekt en een beetje “vettig” blijft aanvoelen. Nu vind ik dit voor het slapen gaan niet zo’n probleem, het belangrijkste is natuurlijk de volgende morgen. Ook vind ik bij een volle crème als deze dat je huid gevoed aanvoelt. Het doet voor een groot deel wat het beloofd. Mijn huid ziet er gezond en uitgerust uit, oneffenheden en lijntjes lijken minder. Bovenal mijn huid voelt gehydrateerd, heel fijn. Ik vind het in ieder geval een fijne crème die ik zeker, voor de afwisseling met Clarins, nog eens zal aanschaffen.

Clinique zelf beweerd dat je met deze nachtcrème na ongeveer 4 weken verschil zou moeten zien in de conditie van je huid, met name de fijne lijntjes. Ben benieuwd, ik blijf nog even smeren dus ;)!

Tip; als je het helemaal goed wilt doen, gebruik je voor overdag in dezelfde lijn van Clinique de Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer

Clinique Youth Surge Night is te koop bij parfumerie Douglas voor € 58,90 (50ml).

Heb jij een favoriete nachtcrème? Zo ja, welke? Let me know! XO.

[ad name=”HTML-3″] 0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *