Origins Original Skin Retexturizing Mask

By Frieda zondag, september 27, 2015 0 , , , Permalink 1

De missie van het merk Amerikaanse cosmeticamerk Origins is om probleemoplossende huidverzorging te creëren dat wordt gevoed door de natuur en dat is bewezen door de wetenschap. Het merk gebruikt alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten afkomstig uit krachtige planten, de oliën die verwerkt zijn in de producten zijn 100% natuurlijke etherische oliën. Ook helpt het merk de natuur een handje, de twee bomen afgebeeld op de producten van Origins staan symbool voor het merk zijn Yin en Yang; de kracht van de natuur en het bewijs van de wetenschap. Alle verpakking van Origins zijn milieuvriendelijk, het merk test niet op dieren en Origins zorgt er voor dat er wereldwijd bomen worden geplant in getroffen gebieden door bijvoorbeeld bosbrand.

Het merk is inmiddels in 22 landen te koop en heeft een heel uitgebreid assortiment, één van de nieuwste producten van het merk is het masker Original Skin Retexturizing, dit heerlijke masker geeft je een gezonde glow, verfijnt je poriën en reinigt diep. 

Origins Original Skin Retexturizing Mask.

Origins Original Skin Retexturizing MaskHet belangrijkste ingrediënt van het masker is Rose Clay (roze klei). Rose Clay is een combinatie van meerdere kleisoorten en een exfoliant voor je huid dat helpt ontstekingen te verminderen, ook verfijnt het de poriën, verwijderd dode huidcellen, verminderd pigmentvlekken, zorgt voor een betere bloedsomloop en stimuleert de groei van nieuwe huidcellen. De roze kleur in de klei komt van de vele ijzeroxiden die zijn opgenomen in de klei.

Origins Original Skin Retexturizing MaskHet masker zit in een zachtroze tube van 100ml en ook het masker zelf heeft een zachtroze kleur.

 Origins Original Skin Retexturizing MaskOp deze foto zie je goed de Jojoba bolletjes die in het masker zitten, deze polijsten zachtjes je huid en terwijl je het masker afspoelt krijgt het nog even een kleine scrub beurt.  

De Ingrediënten.

De ingrediëntenlijst is enorm maar dit zijn de belangrijkste:

  • Canadese Wilgenroos: helpt bij veranderingen in je huidskleur een geeft gezonde glans aan je huid.
  • Perzische Zijde Boom: of “mimosa” genoemd, in de wereld van huidverzorging bekend om zijn vermogen om de huidcellen te beschermen door de productie van melatonine.
  • Rose Klei: gewonnen uit de Middellandse Zee om de huid te zuiveren en de poriën te verfijnen.
  • Jojoba Bolletjes: natuurlijk was van een boom afkomstig uit Zuid-Amerika dat zachtjes het huidoppervlak verfijnt en polijst.

 Het merk gebruikt geen parabenen, kleurstoffen, minerale olie en dierlijke ingrediënten (behalve diervriendelijke honing en bijenwas).

Hoe te gebruiken?

  • Gebruik het masker 1 à 2 keer in de week.
  • Reinig je gezicht zoals je gewend bent.
  • Breng het masker in een dun laagje aan met je vingers of kwast en houd hierbij de huid rond de ogen vrij.
  • Laat het vervolgens 10 minuten zitten.
  • Maak na 10 minuten je vingertoppen nat en masseer je gezicht met ronddraaiende bewegingen om je huid te exfoliëren.
  • Spoel daarna het masker af met lauwwarm water en breng je favoriete moisturizer aan.

Origins Original Skin Retexturizing Mask

Conclusie.

Mijn gecombineerde huid wordt hier heel blij van, wanneer je snel last hebt van onzuiverheden denk ik dat je heel veel baat hebt bij dit masker, zeker wanneer je het trouw 2x in de week gebruikt. Ook bij een doffe huid is dit masker een aanrader, het is geschikt voor alle huidtypes maar wanneer je een droge en/of gevoelige huid hebt is het beter om het 1x in de week te gebruiken. Het masker geeft een licht tintelend gevoel op je huid zodat je het gevoel hebt dat het ook echt wat doet en geeft een echte boost aan je huid, het verfijnt poriën en oneffenheden en geeft een gezonde glans aan je huid. Dat je je huid als laatste stap bij het afspoelen nog even een scrub geeft vind ik persoonlijk erg fijn, het maakt je huidoppervlak heerlijk glad en je huid voelt brandschoon.   

Het merk Origins is te koop bij Douglas.nl en het Origins Original Skin Retexturizing Mask kost € 25,00 (100ml). 

Gebruik jij ook wekelijks een masker? Wat is je favoriete merk? Let me know XO.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *