FOREO UFO 2

Het Zweedse merk FOREO creëert vooruitstrevende Beauty en Welness oplossingen met geavanceerde technologie. Nieuw is de FOREO UFO 2, the next level of POWERMASKING.

Ben jij dol op maskers voor je gezicht, maar heb je hier niet altijd tijd voor? UFO 2 is een revolutie op het gebied van het aanbrengen van gezichtsmaskers, 20 minuten met een gezichtsmasker op zitten is verleden tijd! Dit smart gezichtsmasker apparaat combineert verschillende nieuwste technieken om jou in slechts 2 minuten een volledig persoonlijke behandeling te geven.

UFO 2 maakt gebruik van 5 hyper-geavanceerde technologieën voor een professionele behandeling én de beste resultaten, gewoon, bij jou thuis. Klinkt ingewikkeld? Dat is het niet! Je kiest simpelweg jouw favoriete masker en UFO 2, in combinatie met de FOREO app, doet de rest. 

FOREO UFO 2

FOREO UFO 2

UFO 2 is voor iedereen: de technologieën waar UFO 2 gebruik van maakt pakken die punten aan die jij aan wilt pakken en zorgen ervoor dat je straalt als nooit tevoren.

De technologieën die worden gebruikt hebben de volgende effecten:

  • De huid hydrateren en revitaliseren
  • Bestrijden van onzuiverheden
  • Zorgen voor een heldere teint
  • Kalmeren van de huid
  • Stimuleren van de huid om tekenen van veroudering te verminderen

De innovatie achter UFO 2

FOREO UFO 2

UFO 2 integreert full spectrum LED-lichttherapie en Hyper Infusietechnologie (Thermo- en Cryotherapie & T-Sonic pulsaties) in een app-geactiveerd apparaat. Programmering is ontwikkeld per masker om de werking en het resultaat van de verschillende maskers te kunnen versterken. Het enige wat je hoeft te doen is het masker te scannen in de FOREO app.

Thermotherapie

Verwarmt om de huid te verzachten en helpt de ingrediënten van het masker in de diepste lagen van de huid te dringen voor een versterkte werking.

Cryotherapie

Koelt UFO onmiddellijk af om de huid te verstevigen, de poriën en wallen minder zichtbaar te maken en ervoor te zorgen dat de ingrediënten van het masker goed worden opgenomen door de huid.

T-Sonic™ Pulsations

FOREO’s gepatenteerde technologie die de opname van ingrediënten vergemakkelijkt en tegelijkertijd een rustgevende gezichtsmassage biedt.

LED-Lichttherapie

FOREO UFO 2

Maar liefst 8 verschillende LED-lichten voegen maximaal vermogen toe aan de verschillende gezichtsmaskers. Elk LED-licht heeft een eigen werking en in combinatie met verschillende UFO™ Power Activated maskers geven ze unieke voordelen aan de huid.

• Paarse LED: minder fijne lijntjes
• Witte LED: stevigere huid, minder zwelling
• Groene LED: licht dofheid op
• Oranje LED: revitaliseren van de huid voor een natuurlijke gloed
• Blauwe LED: vermindert het verschijnen van onvolkomenheden
• Cyaan-LED: kalmeert en verlicht gestreste huid
• Gele LED: vermindering van de roodheid, kalmerend effect
• Rode LED: om de generatie van collageen te bevorderen

Superieure resultaten in seconden

UFO veranderd een 20 minuten durende behandeling in een traktatie met directe resultaten in slechts 90 seconden.

Een complete gezichtsbehandeling

Hyper-Infusion Technology werkt samen met full spectrum LED-lichttherapie voor een volledige gezichtsbehandeling in één handig apparaatje.

Exclusief ontworpen maskers

Premium Koreaanse formules van de gezichtsmaskers zijn speciaal ontworpen om het beste resultaat te kunnen bieden in combinatie met UFO.

 

Conclusie

 

FOREO UFO 2

Screenshot uit de FOREO App

Ik kende het merk FOREO al en ben dol op dit soort beauty tools. Ik gebruik sinds een tijdje de LumiSpa om mijn huid intensief te reinigen, maar ben nu ook erg nieuwsgierig geworden naar de facial cleanser van FOREO, de LUNA 2. 

Het gebruik van de UFO 2 is echt next level en de ideale manier om je gezicht te verwennen met een masker. Met behulp van de FOREO App start je de behandeling en word je stap voor stap meegenomen in hoe je de UFO 2 op de juiste manier gebruikt. Ik vind vooral de warmte op je huid heel erg fijn door de nieuwe geoptimaliseerde opwarmfunctie. 90 seconden vind ik dan soms te kort, vaak doe ik de behandeling nog een keer 90 seconden. Na afloop spoel je de UFO 2 schoon met stromend warm water. 

Naast de UFO 2 kreeg ik 2 verschillende maskers erbij om de UFO 2 optimaal te kunnen testen. In 1 pack zitten 7 maskers. FOREO heeft de hulp ingeroepen van de beste Koreaanse experts op het gebied van huidverzorging om UFO-geactiveerde maskers en de formule ervan te ontwikkelen. Omdat het masker gemaakt is van hele fijne microvezels, glijdt het moeiteloos over de huid.

FOREO Make MY Day Mask

FOREO Make My Day Mask

Dit hydraterende masker bevat rode algen en hyaluronzuur. Het geeft je huid een frisse tint en een gezonde gloed. Daarnaast beschermt het je huid tegen vrije radicalen en vervuiling.

FOREO Call It a Night

FOREO Call It a Night

Dit voedende masker bevat rijke olijfolie en verjongende ginseng. Het voedt de huid grondig terwijl je slaapt en laat de vermoeide huid er weer jonger en stralender uitzien.

De UFO 2 is € 279,00 (in mini € 179,00), de voorganger UFO is € 199,00 (in mini € 99,00). De maskers zijn per 7 stuks vanaf € 9,99. Kijk voor meer informatie en alle producten op foreo.com/nl

XO Frieda 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *