TAG Would You Rather Beauty Edition

By Frieda woensdag, september 30, 2015 0 , , Permalink 0

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een Tag heb ingevuld en laatst kwam ik een paar keer deze leuke Tag tegen; de “Would You Rather” Tag en dan de Beauty Edition. De Tag bestaat uit 10 grappige Beauty vragen waarin je telkens de keuze hebt uit 2 antwoorden. Here we go!

1. Zou je liever uit gaan met rommelig haar en mooie makeup of met mooie haren en zonder makeup?

Absoluut met rommelig haar en mooie make-up! Ik gebruik iedere dag make-up, dus uitgaan zonder make-up is voor mij echt geen optie, daarbij kan je je rommelige haar bedwingen in een rommelige hoge staart en volg je netjes de laatste haartrend!

2. Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of dat al je wimpers uit vallen?

Ooohhh wat erg allebei! Ik zou dan toch voor het afscheren van mijn wenkbrauwen kiezen en hele mooie wenkbrauwen met permanente make-up laten zetten. Geen wimpers gaat het voor mij niet worden, ik ben niet zo handig met nepwimpers en wimperextensions laten zetten ben ik ook geen fan van, horror wanneer er bij wimperextensions een paar wimpers uitvallen en je met een gat in je wimpers rond loopt! 

3. Zou je liever worden gedwongen om de rest van je leven alleen nog maar bij MAC te shoppen of liever bij Sephora?

Bij Sephora natuurlijk, daar hebben ze zoveel mooie merken. MAC vind ik ook een heel mooi merk maar om het alleen nog maar met MAC producten te moeten doen voor de rest van mijn leven is het dan toch ook weer niet.

4. Zou je liever de lipgloss/lipliner look dragen of een jaren 80 permanentje?

Oh man dat is toch beide verschrikkelijk! Kies ik toch voor de lipgloss/lipliner look want er bij lopen als een schaap op twee poten is ook niet wat. Even wat informatie over onderstaande foto; ik ging dus online zoeken voor een grappige foto op “ontploft haar” kom ik een foto uit de oude doos van mijzelf tegen! Charming  😯 Vroeger deed ik veel modellenwerk voor iStock en Shutterstock, bedrijven waar je professionele foto’s kunt kopen voor van alles en nog wat, dus ook foto’s voor een bad hair day!

bad hair day

5. Zou je liever de deur uit gaan met een duidelijke foundation rand op je gezicht of met veel te veel blush op je wangen?

Wat erg, ik kan niet kiezen, denk toch voor een rand foundation (!!!?). Ik bedoel check onderstaande foto wat te veel blush kan doen haha!

there is a face on your make up

6. Zou je liever een MC Hammer broek dragen in het openbaar of een fietsbroekje?

Zeker weten een fietsbroekje! Met een MC Hammer broek loop je echt voor aap.

7. Zou je liever een oranje uitgeslagen spray tan hebben of hele rare tan lines die je niet kunt verbergen?

Ik vind tan lines nooit heel storend, maar wanneer is een tan line raar? Ik heb dus liever “rare” tan lines, met zo’n oranje uitgeslagen spray tan kom ik het huis niet uit.

8. Zou je liever een slecht geknipt kapsel hebben of een lelijke haarkleur?

Slecht geknipt kapsel, dat kan ik nog wel wegwerken. Ik laat mijn haren al jaren trouw door dezelfde kapper kleuren want mijn haarkleur vind ik heel belangrijk dus een lelijke haarkleur zou ik echt een nachtmerrie vinden.

9. Zou je liever hebben dat YouTube voor altijd weg gaat of Twitter?

Dat is makkelijk, Twitter. Ik vind Twitter heel leuk, maar je maakt mij veel blijer met YouTube, fijn filmpjes kijken van Amerikaanse Beauty Gurus.

10. Zou je liever make-up kwasten voor altijd opgeven of mascara?

Ik zou mijn make-up kwasten opgeven, foundation, blush en oogschaduw is ook prima aan te brengen met je vingers en zonder mascara ga ik de deur niet uit!

Neem de Tag gerust over als je wilt! XO

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *