LOOkX Smart Clean Beauty

Begin dit jaar heb ik een leuke giveaway op Instagram gedaan met LOOkX Cosmetics, waar mensen met vitale beroepen in het zonnetje werden gezet en het LOOkX O2 Relax eye & face mask konden winnen. Dit masker, samen met de LOOkX Amazing Cleansing Balm, wil ik jullie graag laten zien. LOOkX Cosmetics maakt slimme producten die je op meerdere manieren kan gebruiken, Smart Beauty, en daarnaast zijn de producten vrij van schadelijke ingrediënten, Clean Beauty.

LOOkX Cosmetics is ontstaan in 1999 en wordt inmiddels verkocht door honderden beauty professionals en dermatologen in 9 landen.

LOOkX Cosmetics

O2 Relax eye & face mask € 42,50 (50ml)

O2 Relax eye & face mask

Het O2 Relax eye & face mask is een ideaal masker wanneer je een snelle oppepper wilt voor je huid. In slechts 15 minuten is jouw vermoeide huid weer vitaal. Het masker kalmeert, gaat roodheid tegen, verkwikt, vermindert rimpeltjes en zorgt voor een elastische en egale huid.

Smart beauty:
– Multi-purpose: overdag is dit masker te gebruiken als snelle boost en voor de nachts kan je dit masker gebruiken als een extra intens voedend masker.
– Hybride: hydratant, moisturizer en blokkeert histamine.
– Direct resultaat.

Clean beauty: geschikt voor alle huidtypen, natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen & minerale oliën, vegan, dierproefvrij en duurzaam geproduceerd.

LOOkX Skin science: plant stamcel technologie. 

Key ingrediënten voor krachtig resultaat: 
– Merlot druif extract remt de afgifte van histamine, kalmeert roodheid en verbetert het zuurstofgehalte in de cellen. 
– Hyaluronzuur gaat vochtverlies tegen en stimuleert de elasticiteit. 
– Panthenol B5 vermindert fijne lijntjes, geneest irritaties en zonnebrandwonden, en biedt verlichting bij jeuk.

 

Amazing Cleansing Balm € 44,00 (75ml)

Amazing Cleansing BalmDit is echt een multi-tasker en kan je maar liefst op 4 verschillende manieren gebruiken. Deze luxe balm kan je gebruiken als reiniger, hydraterend masker, herstellend nachtmasker en als snelle kuur voor de droge tot zeer droge huid. Deze balm reinigt je huid, heeft een anti-aging effect, geeft een verzorgende boost aan je huid en legt een beschermend laagje op de huid.

Smart beauty:
– Direct resultaat.
– Multi purpose: het is een reinigingsbalm voor in de ochtend en avond, hydraterend masker voor 5 tot 10 minuten, vervang 2x per week je nachtcrème en gebruik de balm als nachtmasker, als kuur masseer je de balm in op droge plekken.  
– Hybride: hydrateert.
– Plant stamcellen versterken de werking van het product.

Clean beauty: geschikt voor alle huidtypen (zeer geschikt voor gevoelige/couperose huid), natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen & minerale oliën, vegan, dierproefvrij en duurzaam geproduceerd.

LOOkX Skin science: plant stamcel technologie

Key ingrediënten voor krachtig resultaat:
– Plant stamcellen (framboos) hebben een gladmakend effect, zorgen voor een egale huid en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering.
– Murumuru boter beschermt, hydrateert en verzacht.

 

Conclusie

Het masker vind ik heel fijn te gebruiken als snelle oppepper, het geeft een frisse en stralende huid. Na een dagje genoten te hebben van de zon is dit masker ook erg fijn omdat het verkoelend werkt. Het masker wordt geleverd me een spateltje zodat er geen bacteriën in het masker komen. 

Mijn gezicht reinigen met een balm heeft altijd mijn voorkeur. Met een balm krijg je niet dat trekkerige gevoel en toch verwijdert het make-up en SPF grondig van je gezicht. Ik vind het fijn dat je het op een droge huid aanbrengt en dat je huid zacht blijft aanvoelen na de reiniging. Het stript je huid niet en je huideigen oliën blijven bewaard en kunnen hun werk blijven doen. 

Kijk voor meer informatie en de andere Smart & Clean Beauty producten op LOOkX.com.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 
 

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *