NEW Black Secret by Diego dalla Palma

Diego dalla Palma is hét professionele Italiaanse cosmeticamerk met een avant-garde visie. Al jaren focust dit prachtige merk op het mysterie van ware schoonheid. Vanaf het prille begin staat Diego dalla Palma voor diversiteit en schoonheid zonder beperkingen en helpt eenieder zich te bevrijden van het dominante schoonheidsideaal. 

“Beauty is a lie…” 

Met de nieuwste technologieën en unieke ingrediënten drukt Diego dalla Palma deze filosofie uit op het gebied van cosmetica, make-up en haarstyling.

Diego dalla Palma

Black Secret

Diego dalla PalmaVoor welke look je ook zal gaan, een goed canvas is fundamenteel. Om dit voor zoveel mogelijk dames en heren bereikbaar te maken, besloot Diego dalla Palma te investeren in de ontwikkeling van een breed scala huidverzorgingsprogramma’s waar de nieuwste technologieën en actiefste ingrediënten centraal staan.

Nieuw is het Black Secret huidverzorgingsprogramma dat de geheimen van celregeneratie ontrafelt. Black Secret helpt o.a. de huid te verfijnen, de teint te verhelderen en schadelijke invloeden van stedelijke vervuiling te bestrijden. Dankzij de regenererende krachten van Black Secret wordt overtollig talg tegengegaan en bestrijdt deze lijn effectief onzuiverheden, grove poriën en tekenen van acne met een onberispelijk canvas als resultaat. 

Ontdek snel het geheim achter Diego’s Black Secret…

Actieve ingrediënten

Diego’s Black Secret dankt z’n naam aan het sleutelingrediënt Diamond Charcoal CPX, een actief bestandsdeel dat in elk Black Secret product is verwerkt en een synergetische werking is van diamantstof en actieve kool die de huid actief zuivert en verheldert. Door dit sleutelingrediënt te combineren met passende actieve ingrediënten, is elk Black Secret item een op zichzelf staand, krachtig product dat in effectiviteit groeit zodra het wordt gecombineerd met andere Black Secret producten. 

Een voorbeeld van een passend actief ingrediënt is Pollushield™.  Dankzij de toevoeging van Pollushield blijft er een onzichtbaar, beschermend laagje achter op de huid die de huid beschermt tegen oxidatieve stress en externe en vervuilende stoffen van buitenaf. Het actieve bestandsdeel Gluconolacton PHA (3-7%) heeft als exfoliant een bijzonder effectieve werking: het verwijdert op milde wijze dode huidcellen en versnelt het cellulaire regeneratieve proces. In tegenstelling tot het welbekende glycolzuur irriteert Gluconolacton de huid minder en is het daardoor geschikt voor alle huidtypen. Tenslotte is er gekozen voor Vitamine PP (4%), ook wel bekend als vitamine B3 of Niacinamide, wat een licht exfoliërende werking heeft en de huid bij regelmatig gebruik egaliseert. Dit actieve bestandsdeel laat de huid stralen en zorgt ervoor dat fijne lijntjes minder zichtbaar zullen zijn.

Uniforming Purifying SerumUniforming Purifying Serum

Dit Uniforming Purifying Serum is een zeer geconcentreerd serum met een zuiverende en egaliserende werking. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor een grauwe, doffe of onzuivere huid en bestrijdt vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door stedelijke vervuiling zoals rimpels en donkere plekjes. Dankzij de combinatie van Diamond Charcoal CPX, wat het teveel aan talg en onzuiverheden absorbeert, en 4% Vitamine PP, wat de poriën minimaliseert en huidverkleuringen vermindert, egaliseert dit serum de huid effectief (€34,90, 30ml).

Skin Renewing Micropeeling CreamSkin Renewing Micropeeling Cream

De Skin Renewing Micropeeling Cream is een delicate en innovatieve micro-exfoliërende behandeling voor het gezicht die de huid verfijnt, egaliseert en verheldert. Deze gezichtscrème is geschikt als dag- en nachtverzorging en vermindert geleidelijk oneffenheden, kleine littekentjes en rimpels. 

Dankzij de toevoeging van Pollushield™ laat deze crème een onzichtbaar, beschermend laagje achter op de huid die de huid beschermt tegen oxidatieve stress en externe en vervuilende stoffen van buitenaf. Bevat daarnaast 3% Gluconolacton PHA, wat op milde wijze dode huidcellen verwijdert en het cellulaire regeneratieve proces versnelt.  Hierdoor verschijnt een zachtere, gladde huid die gelijkmatiger is en waarbij rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekjes minder zichtbaar zijn (€34,50, 50ml)

Purifying Scrub to MaskPurifying Scrub to MaskDit Purifying Scrub to Mask gezichtsmasker en -scrub is een unieke behandeling die de huid in slechts enkele minuten zuivert, egaliseert en verfijnt. 

Eenmaal aangebracht ziet het product eruit als een klassieke ‘witte scrub’ die effectief dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert. Het inmasseren laten de speciale microsferen van Diamond Charcoal CPX vrij en verandert het product op magische wijze in een ‘grijs masker’ met een krachtige ontgiftende, zuiverende en talgabsorberende werking (€22,50, 75ml).

Skin Renewing Exfoliating LotionSkin Renewing Exfoliating Lotion

De Skin Renewing Exfoliating Lotion uit Diego dalla Palma’s Black Secret lijn is een exfoliërende lotion voor dagelijks gebruik met Diamond Charcoal CPX en 7% Gluconolacton PHA.

Deze lotion verwijdert voorzichtig dode en grauwe huidcellen, waardoor de huid een egalere en stralendere teint krijgt. Minimaliseert de zichtbaarheid van poriën en imperfecties en maakt de huid zuiver en stralend. Geschikt voor (tweemaal) dagelijks gebruik en geschikt voor alle huidtypen (€24,95, 200ml).

Peel Off Glitter MaskPeel Off Glitter Mask


Het Peel Off Glitter Mask uit Diego dalla Palma’s Black Secret lijn is een detox masker op basis van Diamond Charcoal CPX dat talg en onzuiverheden verwijdert waardoor mee-eters en dode huidcellen op de neus, voorhoofd, kin en andere probleemzones worden verminderd. De huid ziet er onmiddellijk egaler en stralender uit met minder zichtbare poriën en een gelijkmatigere teint (€19,90, 35ml)

Black Secret van Diego dalla Palma is te koop bij Douglas.nl. Nu met 10% korting.

XO Frieda 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *