Shunly a bottle full of skincare

Zoals jullie weten gebruik ik graag de huidverzorgingsproducten van Alpha-H, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik geen andere goede merken gebruik. Zoals producten van het merk Shunly Skincare. Shunri MacQuarrie is de oprichtster van Shunly Skincare, ik ben met haar in contact genomen en mocht een aantal producten van haar merk proberen. 

Nu werd ik al meteen enthousiast door haar professionele website en goed uitziende producten. Ik vertelde haar dat ik vooral huidverzorging gebruik dat anti-aging werkt, ik ben vervolgens de producten gaan testen en mijn enthousiasme is alleen maar groter geworden. In mijn geval wil dat veel zeggen, want ik ben heel kritisch over de werking van producten voor mijn huid. Qua huidverzorging ben ik geen makkelijke klant en ik verwacht altijd behoorlijk veel van een product. Vaak vind ik de werking van huidverzorgingsproducten tegenvallen en ben maar trouw aan een paar merken. 

Shunly a bottle full of skincare.Shunly AHA+ Rapid Exfoliator

In totaal heb ik 4 producten van Shunly Skincare en ik begin met mijn favoriet van het stel, een exfoliating serum. De Shunly AHA + Rapid Exfoliator is een zeer geconcentreerd serum dat dode huidcellen verwijderd en de huid vernieuwt en versterkt. Het dringt diep in de huid waar het de nodige hydratatie geeft en zorgt voor hernieuwde elasticiteit. Het serum helpt bij het verjongen van de huid en vermindert fijne lijntjes en poriën. De formule is een hele dunne, bijna waterige, olievrije gel dat snel in de huid trekt. Het serum is bedoeld om in de avond te gebruiken voor het slapen gaan en is geschikt voor alle huidtypes.

Belangrijkste ingrediënten: 

 • Kombucha Extract zorgt voor een gelijkmatige teint en een verbeterde huidstructuur.
 • Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) exfolieert de huid en vernieuwt de huidcellen. Fijne lijntjes en poriën worden minder zichtbaar.  
 • Hyaluronzuur is een molecuul dat als een spons werkt en water aan zich bindt om de hele dag vocht aan de huid te geven. 

Shunly HA+ Firming Moisturizer

Voor overdag, onder mijn foundation, gebruik ik graag de Shunly HA + Firming Moisturizer. Deze moisturizer bevat een hoge concentratie Hyaluronzuur dus dat betekent de hele dag een goed gehydrateerde huid. Hierdoor oogt de huid rustiger en gladder, fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. De formule is zacht en trekt snel in de huid, een ideale primer. 

Belangrijkste ingrediënten: 

 • Jojoba olie is een natuurlijke antioxidant dat vol zit met vitamine E en gezonde vetzuren. Ook werkt het ontstekkingsremmend waardoor het positief werkt op huidaandoeningen.
 • Abrikozen Kernel Olie is een olie dat vitamine A, C en E bevat en gezonde vetzuren. Ideaal bij een droge huid omdat het ervoor zorgt dat het vochtgehalte in de huid in balans blijft. 
 • Squalaan beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, rook en luchtvervuiling. Daarnaast geeft het vocht aan de huid en maakt het zacht.
 • Hyaluronzuur houdt het vocht in de huid vast waardoor de huid voller is en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn.

Shunly L-AA+ Instant Eye Gel

Het verzorgen en beschermen van de tere huid rondom je ogen is heel belangrijk. De Shunly L-AA+ Instant Eye Gel verminderd fijne lijntjes en helpt donkere kringen te verminderen. De actieve vorm van Vitamine C verbeterd de tint onder de ogen. Daarnaast heeft het een hoge concentratie aan Hyaluronzuur waardoor rimpels en wallen minder worden. Gebruik in de ochtend en avond 3-4 druppels.

Belangrijkste ingrediënten: 

 • 5,0% Vitamine C (L-ascorbinezuur), Vitamine C werkt alleen in hoge concentraties (minstens 4%). Het verstevigt de huid (collageen aanmaak) en vermindert pigmentvlekken.
 • 0,5% Ferulinezuur een hele krachtige antioxidant dat de huid beschermt tegen de zon. 
 • Hyaluronzuur (zie vorige omschrijvingen van Hyaluronzuur).
 • Algen Extract werkt verstevigend op de huid en bevat Vitamine B en C.

Zn20+ SPF40 Light Moisturizer

Shunly Zn20+ SPF40 Light Moisturizer

Hier heb ik een kleine tester van ontvangen, vandaar dat ik nog even het full product laat zien. Deze Zn20+ SPF40 Light Moisturizer biedt een hoge bescherming tegen UVA/UVB stralen met SPF40. De formule is zijdezacht en wordt snel door de huid opgenomen. Geschikt voor de meest gevoelige huid. Deze zonbeschermer is niet chemisch en is zo zacht dat het ook geschikt is voor kinderen. Breng de moisturizer opnieuw aan bij overmatig zweten of na het zwemmen. Laat geen witte waas achter op de huid.

Belangrijkste ingrediënt: 

 • Zinc Oxide 20% komt vaak voor in zonnebrandcrèmes, het legt een laagje over je huid dat UVA/UVB stralen blokkeert. 

Conclusie. 

Het merk Shunly voldoet aan al mijn hoge verwachtingen van huidverzorging. De Exfoliator en Moisturizer bevatten hyaluronzuur  en dat is heel gunstig voor mijn gecombineerd huidtype, hoe meer water je de huid geeft, hoe minder olie de huid zal produceren. De Exfoliator maakt mijn huid rustig en egaal. De Moisturizer maakt mijn huid zacht zonder dat mijn huid extreem gaat glimmen overdag. 

De Eye Gel geeft een frisse blik en verbeterd de huid rondom mijn ogen, de tint onder mijn ogen is beter en de gel voelt fris aan. 

De nummer 1 bescherming tegen huidveroudering is SPF, en deze SPF40 van Shunly is een hele fijne, niet vette, zonbescherming voor je huid. Geeft een hele zachte huid en kan ook prima als moisturizer onder je makeup gebruikt worden. 

Het merk Shunly test niet op dieren en de producten zijn parabenen en parfum vrij. Bekijk de website van Shunly Skincare voor meer producten en informatie. 

XO, Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *