De perfecte glow met Pixi Glow Tonic

Misschien heb je hem voorbij zien komen in mijn Instagram Stories, de Pixi Glow Tonic die ik gepersonaliseerd binnen kreeg. Alle toners van Pixi Beauty zijn de moeite waard om te proberen, maar deze award winnende Glow Tonic is favoriet. De toner exfolieërt de huid en zorgt voor een gladde en heldere teint. Een toner is essentieel in je huidverzorging routine maar is helaas een stap die vaak overgeslagen wordt.

Pixi Glow TonicPixi Glow Tonic

De Pixi Glow Tonic is een sterk geconcentreerde gezichtstoner die de poriën diep reinigt door overtollige olie en onzuiverheden weg te halen. Deze bekroonde toner is ook geschikt voor de gevoelige huid, reinigt en exfolieert op een milde manier je huid. 

De formulie bevat 5% glycolzuur dat onzuiverheden zachtjes uit je poriën verwijdert, de aloë vera kalmeert en hydrateert je huid. Doordrenkt met rode ginseng, helpt deze toner om je huid te beschermen en energie te geven.

Wat je moet weten

Een exfoliant wordt vaak verward met een scrub. Ze halen beide de dode huidcellen van je huid, alleen doet een exfoliant dit op een veel mildere manier. Een scrub bevat korrels die bij verkeerd gebruik huidschade kunnen geven. Een exfoliant weekt als het ware de dode huidcellen van je huid af.

Hoe te gebruiken

  • Gebruik het ’s ochtends en/of ’s avonds na het reinigen en voordat je een crème gebruikt, voor een gezonder en gebalanceerde teint.
  • Doe de toner op een wattenschijfje en veeg over je gezicht.
  • Vermijd hierbij het gebied rondom je ogen. Ik gebruik het tot waar je je jukbeen voelt.

 

Glycolzuur

Glycolzuur heeft een positief effect op je huid, het vermindert oppervlakkige pigmentvlekken en het heeft een gunstig effect op huidveroudering en een droge huid. Glycolzuur verwijdert dode huidcellen en zorgt er voor dat je huid beter vocht kan vasthouden. Glycolzuur werkt alleen als er voldoende concentratie is gebruikt, 5% of hoger. Houdt er wel rekening mee dat je huid bij gebruik van Glycolzuur gevoeliger is voor UV-straling. Bescherming tegen de zon is daarom extra belangrijk, anders kan het gebruik van Glycolzuur een tegenovergesteld effect hebben.

Conclusie

Dit is een must-have die je huid verbetert in één simpele stap. Het droogt je huid niet uit en geeft een mooie gladde teint. Het is een ideaal product wanneer je last hebt van verstopte poriën, de toner maakt ze zichtbaar kleiner. Ik gebruik het in de ochtend en in de avond voor een gebalanceerde huid. Te gebruiken voor jong en oud, ongeacht welk huidtype je hebt.

De toner is alcohol vrij, parabenen vrij en niet getest op dieren.

Bij de webshop Lookfantastic.nl is Pixi merk van de maand. Daarom krijg je 15% korting met de code NLX15. De Glow Tonic is € 37,45 (500ml) of € 23,95 (250ml).

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *