Jouw persoonlijke haarverzorging met FNGRPRNTS

Begin deze maand is er een nieuw en uniek haarverzorgingsmerk op de markt gekomen, FNGRPRNTS. Gepersonaliseerde haarcosmetica, op maat gemaakt voor jou!

De eigenaren van het Nederlandse lifestyle,- en cosmeticamerk Oolaboo zijn zich gaan richten op gepersonaliseerde haarverzorging omdat iedereen andere haarwensen heeft. Niemand is het zelfde en jouw haar is net zo uniek als je vingerafdruk.

FNGRPRNTS

FNGRPRNTSBij FNGRPRNTS kies jij een shampoo en een conditioner die helemaal aangepast is aan jouw persoonlijke wensen en unieke haarbehoeftes. Het systeem werkt heel makkelijk. Online op www.fngrprnts.com vul je online een consultatietest in. Aan de hand van een reeks vragen over je haarconditie en persoonlijke haarwensen wordt de formule bepaald voor jouw persoonlijke shampoo en/of conditioner.

Na de consultatietest duurt het ongeveer een week voor je jouw gepersonaliseerde shampoo en conditioner thuis hebt. 

Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten, op deze manier kan je jouw persoonlijke haarverzorging zo vaak bestellen als je wilt. Stel dat je haarconditie of je haarwensen in de loop der tijd veranderen kan je jouw receptuur altijd aanpassen.

Gepersonaliseerd

FNGRPRNTS

Het leuke is, is dat je naast je eigen receptuur ook je naam op de flacon krijgt. Sterker nog, zelfs het etiket op de fles en de geur kan jij bepalen. Je kunt kiezen uit 4 geuren, daarnaast kan je er ook voor kiezen om de producten parfumvrij te laten maken.

Jouw producten bevatten geconcentreerde botanicals, hightech moleculen en bevatten geen onnodige chemische of schadelijke ingrediënten. Jouw receptuur is 100% veganistisch en wordt niet op dieren getest. 

BijenFNGRPRNTSBij één op de drie dingen die op je bord liggen, hebben bijen een rol gespeeld. Nationaal en internationaal zijn er zorgen over bijen. Nederland kent 360 soorten bijen en meer dan de helft van deze bijensoorten dreigt te verdwijnen. Het teruglopen van de bijenstand vormt een bedreiging voor de biodiversiteit en daarmee ook voor onszelf. 

FNGRPRNTS ondersteunt het werk van de Bijenstichting. Deze stichting zet zich sinds 2010 in voor de bijen en beschermt ze tegen uitsterven. Van elk verkocht FNGRPRNTS product wordt een vast percentage aan de Bijenstichting gedoneerd. 

Conclusie

Ik heb gekozen voor de volgende hair goals: repair split ends, hydration, intensive care, volume en strength. De geur Rose & Jasmine sorbet is trouwens een aanrader, zo heerlijk. Een goede shampoo schuimt niet, deze dus ook niet. Dat is best even wennen want het schuim geeft ons normaal gesproken het gevoel dat ons haar schoon is. Wanneer een shampoo schuimt zitten er sulfaten in, een ingrediënt die je haar juist uitdroogt. Was je haar altijd 2x per wasbeurt, de eerste keer om alle oppervlakkige vuil uit je haar te verwijderen en de tweede keer om je haar en je hoofdhuid volledig te reinigen.

De conditioner vind ik helemaal top, hij is romig en zodra ik het in mijn haar smeer voelt de formule heel rijk en vol. Mijn haar is daarna ongelooflijk zacht en ziet er mooi glanzend en verzorgt uit.

De shampoo en conditioner zijn € 49,95 per stuk (500ml). Voor de webshop en meer informatie over de producten ga je naar fngrprnts.com.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *