Pixi Glow Tonic

By Frieda zondag, september 16, 2018 0 , , , , Permalink 0

Deze keer geen nieuw product, maar wel een heel populair product en zeker een must-have in je huidverzorgingsroutine. In beautyland is de Pixi Glow Tonic een hype en ik vertel je wat meer over deze Cult-klassieker.

Een toner gebruik je na het reinigen van je gezicht zodat je pH-waarde weer in balans komt. Een goede toner is mild voor je huid, verwijdert achterbleven zeepresten en bevat ingrediënten die de huid kalmeren en beschermen. Ook is het belangrijk dat een toner geen alcohol, parfum en kleurstoffen of andere ingrediënten bevat die de huid kunnen irriteren.

Pixi Glow Tonic.Pixi Glow Tonic

 

De Glow Tonic is alcohol vrij, bevat geen parabenen en is niet op dieren getest, geschikt voor alle huidtypen. Naast Glycolzuur bevat de tonic ook Aloë Vera, Ginseng en andere botanische ingrediënten die de huid verzorgen en heel mild zijn.

Glycolzuur is een cosmetisch ingrediënt dat heel effectief werkt bij pigmentvlekken, huidveroudering en een droge huid. Het zorgt ervoor dat je huid beter vocht kan vasthouden en het werkt beschermend tegen de zon en de schade die de zon aan je huid kan verrichten. Het geeft een gezonde glow omdat alle dode huidcellen worden verwijderd, onzuiverheden verminderen, poriën verkleinen en zelfs kleine littekens kunnen vervagen. In de Glow Tonic zit 5% Glycolzuur, een percentage dat werkt (Glycolzuur werkt alleen in hoge concentraties >5%).  

Conclusie.

Mij sprak meteen de 5% Glycolzuur aan. Glycolzuur exfolieert je huid en zorgt voor een gladde en stralende huid. Omdat de toner zorgt dat vocht beter wordt vastgehouden, gebruik ik direct na de Pixi Glow Tonic toner een moisturizer terwijl mijn huid nog vochtig is van de toner. Hierdoor sluit je het extra vocht als het ware in de huid en worden alle werkzame ingrediënten van je moisturizer beter opgenomen in de huid. Het is een product dat heel gemakkelijk als een extra stap in je dagelijkse huidverzorgingsroutine kan worden toegepast en waarbij je snel resultaat zult zien. Je brengt het aan op een wattenschijf en daarmee wrijf je over je gezicht, hals en decolleté, vermijd hierbij je oogcontouren. Gebruik het 2x per dag in de ochtend en in de avond. Het geeft een lichte tinteling en direct een frisse huid. Ik vind het een ontzettende fijne toner omdat het mild is en effectief. Het exfolieert en verzacht en verzorgt de huid tegelijkertijd zodat je huid niet uitdroogt. 

Pixi Glow Tonic is te koop bij Cosmania.nl voor € 23,50 (250ml). Ook beschikbaar in handig reisformaat van 100ml.  

XO Frieda.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *