L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation

Met mijn gecombineerde huid word ik niet blij van foundations met een dewy effect, ook houd ik er niet van wanneer ik een foundation te veel moet afpoederen. Ik ben altijd op zoek naar een foundation met een matte finish, die genoeg dekt maar geen maskereffect geeft. De L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation is zo’n foundation, deze is er al een hele tijd maar ik vind ik hem zo fijn dat ik er een review over wil schrijven.

L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation. 

L'Oréal Infallible 24H Matte Foundation

De formule van deze foundation werkt absorberend waardoor je glansvrij blijft gedurende de dag. Normaal gesproken is een matte foundation wat dikker, maar deze heeft een lichte textuur en laat de huid laat ademen zonder dat het een maskereffect geeft. 

L'Oréal Infallible 24H Matte Foundation

De foundation zit in een tube van 35ml en ik heb de kleur 20 Sand. De foundation heeft een dunne textuur en komt uit een smal tuitje, op deze manier is de foundation goed te doseren en het werkt het hygiënisch. De foundation is er in 6 verschillende tinten maar is bij Douglas beschikbaar in 5 tinten. 

L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation is waterproof en overleefd dus prima een regenbuitje. Ook na intensief sporten zal je foundation nog steeds mooi blijven zitten. 

Conclusie.

Ik ben heel blij met de natuurlijk dekking en dat ik de hele dag glimvrij blijf. De foundation is vooral geschikt voor een normale of gecombineerde huid. Wanneer je een hele droge huid hebt is deze foundation niet aan te raden, maar waarschijnlijk zal je dan ook niet zo snel voor een mat dekkende foundation kiezen. Er zit helaas geen spf in maar daar heeft Coola gelukkig een goed oplossing voor wanneer ik toch in de zon wil zitten. Mijn huid blijft de hele dag mooi mat en daar komt geen poeder aan te pas. L’Oréal heeft het over 24H mat maar de tijd dat ik nog wel eens een nacht oversloeg ligt al even achter mij, in ieder geval hoef ik de foundation gedurende de dag niet meer bij te werken. De foundation oogt heel natuurlijk doordat de textuur heel licht is en brengt heel gemakkelijk aan. Voor het aanbrengen van mijn foundation gebruik ik een stippling kwast van Zoeva.

De L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation is te koop bij Douglas.nl voor € 16,27 (35ml).

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *